hajtzffa 3 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Haha jak ja Cie kocham gnoić Twoj nick: LECI KIELON 3 MIESIĄC - Tu ZIELE, kto inny by go tak gnoił xd Nick podejrzanego*: Jarek LegiaDane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_0:1:345674Data (dzien, gg:mm) zajscia: Dzisiaj sobie chciałem pograć a tu ban za aktywnego, ehhh nie ładnie z waszej strony, ale to nie o tym gadamy xdTwoj dowod*: BrachU: tu ZIELEBrachU: moze pamietaszJarek Legia: hahahahhaJarek Legia: no wiesz ja tez tu dlugo gram Jarek Legia: nawet mnie wyzywalesJarek Legia: 5g z tej strony hehe Nie zrobiłem ss'a tylko zkopiowałem rozmowe. Rodzaj czita*:Był kiedyś spalonym gównem wystarczy Nazwa mapki: De_dust2Czasy podejrzanych akcji*: BrakIP /Nazwa serwera: FFA SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu ROZUMIEM KAŻDEMU SIE MOGŁEŚ PRZYZNAĆ, ALE MI? SERIO MI? HAHAHAH XD Edited March 23, 2015 by hajtzffa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Legia 0 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 daj ssy rozmowy pajacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajtzffa 3 Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 (edited) Własnie o tym nie pomyślałem, ale "pajac" to ty sobie mozesz mówić do kolegów pod trzepakiem Jesteś byłeś i zostaniesz gównem, coś wymyśle i to udowodnie. Jesteś jeszcze tak inteligentny, że zawsze dajesz sobie coś z Legią w nicku Edited March 23, 2015 by hajtzffa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Dodam coś od siebie... 5g pokazałeś "klase". Twoje zachowanie jest po prostu dziecinne Kawałek rozmowy z Tobą: Jarek Legia: dobra ja i tak wbije na innym nicku Tymbarkowa ;3: nie bądz taki pewny siebie Jarek Legia: zaklad? Brawo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 +b dla tego odpała. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted March 23, 2015 Root Share Posted March 23, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted September 15, 2016 Root Share Posted September 15, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts