NexT. 315 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Wiek:16 (w sierpniu ) Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:92 H Doświadczenie na podobnym stanowisku:Nie Dlaczego akurat Ty?:Myślę że znam się dobrze na tym dziale i staram się wnosić w ten dział swoją wiedzę, no i przede wszystkim Omega* jest tam jedynym Gamerem ,a On też ma inne zajęcia a ja jak widać bym się opiekował tym działem bo nie mam nic do roboty . Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:Hmmmm ,co najważniejsze to pomagać graczom w rozwikłaniu rożnych problemów dotyczących GTA 5 oraz dodawaniu rożnego typu poradniki/triki.Oraz zwiększyć aktywność w tym dziale. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):tylko i wyłącznie dział GTA 5 Edytowane 26 Marca 2015 przez NexT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jestem na tak. NexT aktywnie się udziela w dziale i widać, że zna się na tej grze. Nie posiada żadnych obowiązków na forum, więc myślę, że Gamer to dobra ranga dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi