NexT. 315 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Wiek:16 (w sierpniu ) Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:92 H Doświadczenie na podobnym stanowisku:Nie Dlaczego akurat Ty?:Myślę że znam się dobrze na tym dziale i staram się wnosić w ten dział swoją wiedzę, no i przede wszystkim Omega* jest tam jedynym Gamerem ,a On też ma inne zajęcia a ja jak widać bym się opiekował tym działem bo nie mam nic do roboty . Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:Hmmmm ,co najważniejsze to pomagać graczom w rozwikłaniu rożnych problemów dotyczących GTA 5 oraz dodawaniu rożnego typu poradniki/triki.Oraz zwiększyć aktywność w tym dziale. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):tylko i wyłącznie dział GTA 5 Edited March 26, 2015 by NexT. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,602 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Jestem na tak. NexT aktywnie się udziela w dziale i widać, że zna się na tej grze. Nie posiada żadnych obowiązków na forum, więc myślę, że Gamer to dobra ranga dla niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted April 1, 2015 Root Share Posted April 1, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts