ruSek1 0 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nick: ruSekLink do SS: ----Server # 8[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ruSek[AMXBans] Powod : ' ab '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 34420886 '[AMXBans] Twoje IP : ' 192.162.95.254 '[AMXBans] ===============================================Missing RIFF/WAVE chunksKicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Serwer: ffa mapcycle Wchodzę sobie pięknie na serwer pierwsza runda w terro zabijam sobie 4 , następna rudna , ban Drogi Adminie proszę uzasadnij w miarę możliwości dlaczego zostałem ukarany za co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Kowal, dlaczego taka decyzja? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Być może się pomyliłem za co z góry przepraszam, ale sprawdzałem i zbanowane IP po wprowadzeniu w amxbans, 2 bany aktywne za ssy. Jak to wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Gracz posiada steam, w takich przypadkach należy sprawdzać steam_id. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi