ruSek1 0 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Nick: ruSekLink do SS: ----Server # 8[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ruSek[AMXBans] Powod : ' ab '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 34420886 '[AMXBans] Twoje IP : ' 192.162.95.254 '[AMXBans] ===============================================Missing RIFF/WAVE chunksKicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Serwer: ffa mapcycle Wchodzę sobie pięknie na serwer pierwsza runda w terro zabijam sobie 4 , następna rudna , ban Drogi Adminie proszę uzasadnij w miarę możliwości dlaczego zostałem ukarany za co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Kowal, dlaczego taka decyzja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0wAl 110 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Być może się pomyliłem za co z góry przepraszam, ale sprawdzałem i zbanowane IP po wprowadzeniu w amxbans, 2 bany aktywne za ssy. Jak to wytłumaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Gracz posiada steam, w takich przypadkach należy sprawdzać steam_id. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts