CiapatyMurwa 1,057 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Głosujcie w ankiecie. Widzi mi się mała poprawka estetyczna, patrzcie: Chciałbym aby do każdego obrazka dopisać przydział GO/1.6. Pomogłoby to lekko w ogarnianiu na przykład tabelki ze screena, wiadomoby było czy podanie jest z 1.6 czy GO. To znaczy: FFA 1.6FFA GO DR 1.6 DR GO . . . . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ EDIT: Do tych serwerów 1.6 można by dodac, ale czy do GO sie opłaca ? przecież jest już napis CS:GO przy GO serwerach Nie ma przecież napisu: A chodzi mi o to, że jak już będzie 1.6 to w GO nie może być inaczej. Łatwiej będzie rozróżnić Mały szczegół ale cieszy. Edited March 23, 2015 by CiapatyMurwa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre. 32 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Według mnie jest dobrze, nic nie trzeba zmieniać, ale to tylko moje zdanie ;d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Do tych serwerów 1.6 można by dodac, ale czy do GO sie opłaca ? przecież jest już napis CS:GO przy GO serwerach Edited March 23, 2015 by Aver Link to comment Share on other sites More sharing options...
*_* 89 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Wiele to nie wnosi, ale tak jak napisałeś-ze względów estetycznych można to dodać.Tak. Edited March 23, 2015 by Buu_szeK™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkalnyPatataj 100 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Nie ma sensu tego dodawać, jest przecież główny temat gdzie pisze " Serwery Counter-Strike Global Offensive " Tak jak jest teraz wydaję mi się, że też jest okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Skalny ale najlepiej widać po tej tabelce z nowymi tematami, której screen wstawiłem jako pierwszy, że w niej nie rozróżni się 1.6 od GO. To, że widać w głównym nagłówku to inna bajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzika ryba 982 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 To jest dobra propozycja, wcale nie zbędna. Czasami bywa tak, że gracze mylą działy. Wbija patrzy tam gdzieś z boku, zobaczy napis FFA, to wbija, a to CS:GO. XD Przyda się, a nie zaszkodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Nic nie zaszkodzi a przyda się więc na tak. Gracze się nie będą tak często mylić. Edited March 23, 2015 by Omega * Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Uwazam, ze nie jest to jakies niezbedne, ale nie zaszkodzi dodac. Łap lajka za pomysl synku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiszpanskiTorreador 272 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Jestem na tak. Sam nie raz się myliłem jak grałem na DR patrze podanie a nigdy w życiu gościa na serwerze nie widziałem. Myślę, że dodanie tego nie sprawi trudu a naprawdę ucieszy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexT. 315 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Jestem na TAK Raz tak miałem że zamiast dodać odpowiedź w dd2 cs 1.6 to ddodałem do cs go xd Jak dla mnie przprzydatne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted March 26, 2015 Root Share Posted March 26, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts