aver 1 488 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Moja propozycja jest zniesc to zaakceptowanie tematu/postu przez Moderatora w dzialach takich jak: Grafik, Redaktor, UB-Team. Według mnie to zbyt długo się czeka na zaakceptowanie.. i mysle że dobre by to było, tylko nie wiem czy innym też sie ten pomysł spodoba. A jesli chodzi o bezsensowne posty dodawane w tych działach to można dac ostrzeżenie.. Edytowane 23 Marca 2015 przez Aver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 23 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Przecież moderator nie ma dostępu do kategorii głównej forum, wiec jak ma mieć tam dostęp?Co do akceptowania postów, robię to ja i akceptuje je dopiero wtedy gdy sprawdzam podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 23 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi