aver 1,488 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Moja propozycja jest zniesc to zaakceptowanie tematu/postu przez Moderatora w dzialach takich jak: Grafik, Redaktor, UB-Team. Według mnie to zbyt długo się czeka na zaakceptowanie.. i mysle że dobre by to było, tylko nie wiem czy innym też sie ten pomysł spodoba. A jesli chodzi o bezsensowne posty dodawane w tych działach to można dac ostrzeżenie.. Edited March 23, 2015 by Aver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted March 23, 2015 Root Share Posted March 23, 2015 Przecież moderator nie ma dostępu do kategorii głównej forum, wiec jak ma mieć tam dostęp?Co do akceptowania postów, robię to ja i akceptuje je dopiero wtedy gdy sprawdzam podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted March 23, 2015 Root Share Posted March 23, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts