DamciO. 1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam.Ostatnio tak se pomyślałem, by może dodać item, który będzie pozwalać na rozbrojenie paki w 3/4 sekundy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesgaming 13 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ooo no nie powiem nie spotkałem się jeszcze z takim itemem ciekawe to by było w kategorii oczywiśće "Unikat" bo tak jak bedzię non stop leciał to bedzie to bez sensu a zresztą to już tylko domysły ale pomysł ciekawy POPIERAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 jak dla mnie smieszny item xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jestem ZA. Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Na razie macie +20 nowych itemów, dopiero nie cały miesiąc na nich gracie. Na razie nie będzie nowych itemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi