Kukson 40 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 1.Twój Nick: Cookie2.Nick admina/gracza który zawinił: KetSzot3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 24/03/2015 Godzina:15:505.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Krisu Kafar i wielu innych ale nie będę wymieniać bo był cały serwer full6.Opis sytuacji:Gracz nadużywał przekleństw na serwerze i obrażał innych graczy przekleństwami i w tym mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu 1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jeden z wielu "młodych" graczy na serwerze. Niestety dużo ich ostatnio i ciężko przez nich grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Racja więc powinno się ich banować.Przynajmniej takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Gdy nie ma admina na serwerze,możesz zablokować komunikację z graczem i będzie po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 ale to nie chodzi o zablokowanie komunikacji bo tak racja mogę to zrobić ale takich graczy nie powinno być na serwerze ponieważ innym graczom też on może przeszkadzać i wątpię że każdy zablokuje komunikacje z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jasne, jak jestem n serwerze ja, bądź inny administrator, to tacy gracze dostają bany.. Ludzi nie brakuje a można pograć w dobrym towarzystwie - czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No tak masz racje ale niektórzy tego nie rozumieją i nie umieją się bawić czy tak nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Z racji iż nie podałeś SID'a tego gracza nie mogę nic zrobić. Następnym razem prosiłbym o zrobienie SS'ów w ramach dowodu oraz kopiowanie SID'a gracza, który zawinił. Możesz go uzyskać wpisując w konsoli bądź na czacie status. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi