NewGamer 0 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Grając na serwerze cod mod 350 lvl nie mogę rozbrajać paki . Nwm czemu tak się stało ale zauważyłem , że innym graczom też tak się stało. Po drugie skype . Na serwerze wychodzi coś w stylu ''użyto złych przycisków'' jak by mi ktoś to wyjaśnił to bym był wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,885 Posted March 24, 2015 Root Share Posted March 24, 2015 Nie można wpisywać skype/gg, itd, jest to zablokowane z tego co pamiętam. Skoro nie możesz rozbroić paki, to widocznie nie masz na to binda xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Crash. 6 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Nie można wpisywać skype/gg, itd, jest to zablokowane z tego co pamiętam. Skoro nie możesz rozbroić paki, to widocznie nie masz na to binda xD a na co bind , niech najpierw zresetuje klawisze i zobaczymy wtedy czy może rozbrajać pake ,bo na "e" jest rozbrajanie paki i pewnie miał ten klawisz zbindowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexT. 315 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Tak zresetuj a jak nie pomoże to ogarnij czy masz rozbrajanie na "e" xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Crash. 6 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Tak zresetuj a jak nie pomoże to ogarnij czy masz rozbrajanie na "e" xd zawsze było na "e" , a jak nie da nic to niech zbinduje klawisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,254 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 dodaj w konsoli: bind e +use powinna być sprawa załatwiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull 4 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Takze mialem z tym problem,lecz zauwazylem, ze w wiekszosci przypadkow na serwerze trzeba zbindowac takze spadochron, a jak sami pewnie macie jest on na klawiszy "e" wiec to wiele wyjasnia. Gracz binduje na tym klawiszu spadochron, a w tym czasie zmienia sie konfiguracja do rozbrajania paki. Mam nadzieje, ze pomoglem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts