NewGamer 0 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Grając na serwerze cod mod 350 lvl nie mogę rozbrajać paki . Nwm czemu tak się stało ale zauważyłem , że innym graczom też tak się stało. Po drugie skype . Na serwerze wychodzi coś w stylu ''użyto złych przycisków'' jak by mi ktoś to wyjaśnił to bym był wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 24, 2015 Root Share Posted March 24, 2015 Nie można wpisywać skype/gg, itd, jest to zablokowane z tego co pamiętam. Skoro nie możesz rozbroić paki, to widocznie nie masz na to binda xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Crash. 6 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Nie można wpisywać skype/gg, itd, jest to zablokowane z tego co pamiętam. Skoro nie możesz rozbroić paki, to widocznie nie masz na to binda xD a na co bind , niech najpierw zresetuje klawisze i zobaczymy wtedy czy może rozbrajać pake ,bo na "e" jest rozbrajanie paki i pewnie miał ten klawisz zbindowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexT. 315 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Tak zresetuj a jak nie pomoże to ogarnij czy masz rozbrajanie na "e" xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Crash. 6 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Tak zresetuj a jak nie pomoże to ogarnij czy masz rozbrajanie na "e" xd zawsze było na "e" , a jak nie da nic to niech zbinduje klawisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 dodaj w konsoli: bind e +use powinna być sprawa załatwiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull 4 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Takze mialem z tym problem,lecz zauwazylem, ze w wiekszosci przypadkow na serwerze trzeba zbindowac takze spadochron, a jak sami pewnie macie jest on na klawiszy "e" wiec to wiele wyjasnia. Gracz binduje na tym klawiszu spadochron, a w tym czasie zmienia sie konfiguracja do rozbrajania paki. Mam nadzieje, ze pomoglem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts