NewGamer 0 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Grając na serwerze cod mod 350 lvl nie mogę rozbrajać paki . Nwm czemu tak się stało ale zauważyłem , że innym graczom też tak się stało. Po drugie skype . Na serwerze wychodzi coś w stylu ''użyto złych przycisków'' jak by mi ktoś to wyjaśnił to bym był wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie można wpisywać skype/gg, itd, jest to zablokowane z tego co pamiętam. Skoro nie możesz rozbroić paki, to widocznie nie masz na to binda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Crash. 6 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie można wpisywać skype/gg, itd, jest to zablokowane z tego co pamiętam. Skoro nie możesz rozbroić paki, to widocznie nie masz na to binda xD a na co bind , niech najpierw zresetuje klawisze i zobaczymy wtedy czy może rozbrajać pake ,bo na "e" jest rozbrajanie paki i pewnie miał ten klawisz zbindowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tak zresetuj a jak nie pomoże to ogarnij czy masz rozbrajanie na "e" xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Crash. 6 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tak zresetuj a jak nie pomoże to ogarnij czy masz rozbrajanie na "e" xd zawsze było na "e" , a jak nie da nic to niech zbinduje klawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 dodaj w konsoli: bind e +use powinna być sprawa załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red_Bull 4 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Takze mialem z tym problem,lecz zauwazylem, ze w wiekszosci przypadkow na serwerze trzeba zbindowac takze spadochron, a jak sami pewnie macie jest on na klawiszy "e" wiec to wiele wyjasnia. Gracz binduje na tym klawiszu spadochron, a w tym czasie zmienia sie konfiguracja do rozbrajania paki. Mam nadzieje, ze pomoglem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi