Machwes 192 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Nick: TheMachwes Powód rezygnacji: Brak czasu, dużo nauki, zaniedbanie przyjaciół oraz kolegów itp. Coś od siebie: Jest to moja przymusowa rezygnacja, gdyż nie mam po prostu czasu na nic. Na pewno za miesiąc wrócę na tę sieć. Chciałbym bardzo podziękować: Rias, -_-, Visha oraz innym. Dziękuje wam za danie mi szansy. Przepraszam za kłopot:/. @Daniel.! Po co mam miejsce zajmować ? EDIT. Kurczę... Przepraszam za zamieszanie itp. postanowiłem jednak zostać na sieci. Na pewno znajdę 1 lub 2 godzinki na serwer. Napisałem to zbyt pochopnie. Jeszcze raz przepraszam Edytowane 25 Marca 2015 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 I co teraz z dr'em będzie jak Ciebie nie będzie? :c szkoda. Ale koledzy najważniejsi. Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No i serwer bez opiekune XD Powodzenia i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To urlop sobie zrób jak na pewno wrócisz ;v;v;v;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 wracaj jak najszybciej :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Nie ma co się poddawać, kolegów i obowiązki można podzielić. Poza tym, Daniel dobrze gada, urlop weź xd Chyba jednak zbyt pochopna decyzja, zastanów się ,_, (i tak zostanie xD) Edytowane 25 Marca 2015 przez Mashiro * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Marchewa rezygnuje, szkoda, bo byłeś jedną z niewielu osób (z zombi mod'a), które uważałem za ogarnięte no, ale cóż twoja decyzja powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie rezygnuj !! Rozkaz xdA tak serio, to weź sobie urlop, czy np ustal sobie, ze tylko 1-1.5h poświęcasz na kompa i się tego trzymaj.Ale jeśli serio musisz zrezygnować z rang, to wielka szkoda, ale coż...Mam nadzieję, że nie zrezygnujesz :c Bo kogo ja wtedy będę od botów wyzywał ? ;cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Hahaha nie wierzę w ciebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Prośba autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi