CrazyKoKo 0 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) Nick:★★★CrazyKoKo★★★Dostałem bana za skracanie i sie do tego przyznaje, niebęde mówił ''Ja nie skracałem i za co ten BAN''. Czy mógbym dostac za to bana na 15 dni ? Lub UB Bez VIP A może dacie mi ostatnią szanse gdyrz dopiero co wczoraj dostałem VIP i szczerze chciałbym sobie na nim pograc. (Dostałem poraz pierwszy BANA) Edited March 26, 2015 by CrazyKoKo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyKoKo 0 Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 No Adminów jak nie było tak niema :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts