Kukson 40 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick:Cookie2. Imię:Dawid3. Wiek:174. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):Średnie ale szybko ogarnę5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka (Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/gizmolud12/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Nazywam się Dawid mam 17 Lat i obecnie mieszkam w Anglii ale pochodzę z Lublina.Interesuje się piłką nożną i innymi sportami takimi jak piłka ręczna i siatkówka.Chodzę do 1 Liceum a moim marzeniem jest być informatykiem i pracować w dużych firmach informatycznych lub założyć własną.9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:poświęcam minimum 2 godziny dziennie na serweze.10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze to bardziej wieczorem czyli 17/18, a w weekendy to przed południem czyli 10/11 i czasami tez gram wieczorem.11. Staż w grze counter strike Global Offensive:1 rok12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:byłem ale nie w cs:go tylko w GTA:SA** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 26 Marca 2015 przez dawid1493 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu 1 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ukończone 17 lat - Jest na + Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze - Nie wchodząc na game trackera wiem, że jest więcej Zachowanie kultury na serwerze - Jest na + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Tutaj mały minusik, ale ciężko tu o sensowne posty bo w dziale DD2 mało się dzieje Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) - Na + Posiadanie mikrofonu - Też na + Jak dla mnie wszystko ok. Często widzę go na serwerze, nie obraża innych graczy i gra zespołowo. Nie raz przy mnie upominał innych źle zachowujących się na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Na tak, forum do nadrobienia to nie problem. Jestes aktywny, znany,szanowany na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 tylko czy mogli byście wytłumaczyć o co dokładnie chodzi z tymi składkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Np. zapłata za vipa etc. Ja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wypowiedź we własnym podaniu-odrzucenie podania Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi