Jump to content

Debilizm-w praktyce(Popek na youtube)

CiapatyMurwa

Recommended Posts

To, że Popek jest debilem raczej wszyscy wiedzą, ale co do jego angielskiego to dziwne aby słabo mówił w tym języku jeśli od kilku ładnych lat mieszka w Wielkiej Brytanii (chyba już 8 lat)...

Więc na prawdę szokujące by było gdyby uczniowie szkoły średniej lub gimnazjum, potrafili dogadywać się lepiej w tym języku.

Mam tutaj na myśli, że nigdzie nie nauczysz się języka lepiej (jakiegokolwiek) niż w praktyce.

Dlatego komentarze o uczniach, naszych szkół są raczej niepotrzebne.

Edited by Masek

To, że Popek jest debilem raczej wszyscy wiedzą, ale co do jego angielskiego to dziwne aby słabo mówił w tym języku jeśli on kilku ładnych lat mieszka w Wielkiej Brytanii (chyba już 8 lat)...

Więc na prawdę szokujące by było gdyby uczniowie szkoły średniej lub gimnazjum, potrafili dogadywać się lepiej w tym języku.

Mam tutaj na myśli, że nigdzie nie nauczysz się tak języka (jakiegokolwiek) jak w praktyce.

Dlatego komentarze o uczniach, naszych szkół są raczej niepotrzebne.

Godzinę temu przeczytałem jego biografię :D

Poczytałem, że żyje za granicą :D No to jednak nie jakiś wielki wyczyn jak sądziłem ;3 Masz rację,

• Like 1

Król Albanii, jakoś się trzeba wybijać, a że bycie debilem jest w modzie na yt a gość jest niezłym ćpunem co też imponuje gimbom, pewnie sie wybije

• Like 1

Król Albanii, jakoś się trzeba wybijać, a że bycie debilem jest w modzie na yt a gość jest niezłym ćpunem co też imponuje gimbom, pewnie sie wybije

Wyjąłeś mi te słowa z ust.

on zarabaia tylko na swojej głupocie. ;p

Mnie nurtuje pytanie co z tą Polską? Czemu ludzie oglądają taki syf jak popek, Warsaw Shore czy szkołę... W życiu tego drugi raz nie obejrze(pierwszy miałem przez kilka minut by ocenić).

Gdyby nie my to by to zdjęli z antenty i luz ale niestety ktoś się tym zachwyca :/

Edited by CiapatyMurwa

Mnie nurtuje pytanie co z tą Polską? Czemu ludzie oglądają taki syf jak popek, Warsaw Shore czy szkołę... W życiu tego drugi raz nie obejrze(pierwszy miałem przez kilka minut by ocenić).

Gdyby nie my to by to zdjęli z antenty i luz ale niestety ktoś się tym zachwyca :/

Polaków bawi głupota, oglądalność daje pieniądze. Można go nazwać cwaniakiem, bo wiedział, że jak nagra "kokainowy baron", "napad na bang", "la la li la la da da", to zgarnie kupeeeeeeeee forrsyyyy. ;P