CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jednakże po angielsku mówi lepiej od niejednego gimba czy ucznia średniej Szok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) To, że Popek jest debilem raczej wszyscy wiedzą, ale co do jego angielskiego to dziwne aby słabo mówił w tym języku jeśli od kilku ładnych lat mieszka w Wielkiej Brytanii (chyba już 8 lat)... Więc na prawdę szokujące by było gdyby uczniowie szkoły średniej lub gimnazjum, potrafili dogadywać się lepiej w tym języku. Mam tutaj na myśli, że nigdzie nie nauczysz się języka lepiej (jakiegokolwiek) niż w praktyce. Dlatego komentarze o uczniach, naszych szkół są raczej niepotrzebne. Edytowane 27 Marca 2015 przez Masek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To, że Popek jest debilem raczej wszyscy wiedzą, ale co do jego angielskiego to dziwne aby słabo mówił w tym języku jeśli on kilku ładnych lat mieszka w Wielkiej Brytanii (chyba już 8 lat)... Więc na prawdę szokujące by było gdyby uczniowie szkoły średniej lub gimnazjum, potrafili dogadywać się lepiej w tym języku. Mam tutaj na myśli, że nigdzie nie nauczysz się tak języka (jakiegokolwiek) jak w praktyce. Dlatego komentarze o uczniach, naszych szkół są raczej niepotrzebne. Godzinę temu przeczytałem jego biografię Poczytałem, że żyje za granicą No to jednak nie jakiś wielki wyczyn jak sądziłem ;3 Masz rację, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Król Albanii, jakoś się trzeba wybijać, a że bycie debilem jest w modzie na yt a gość jest niezłym ćpunem co też imponuje gimbom, pewnie sie wybije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Król Albanii, jakoś się trzeba wybijać, a że bycie debilem jest w modzie na yt a gość jest niezłym ćpunem co też imponuje gimbom, pewnie sie wybije Wyjąłeś mi te słowa z ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejkus1 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 on zarabaia tylko na swojej głupocie. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) on zarabaia tylko na swojej głupocie. ;p Mnie nurtuje pytanie co z tą Polską? Czemu ludzie oglądają taki syf jak popek, Warsaw Shore czy szkołę... W życiu tego drugi raz nie obejrze(pierwszy miałem przez kilka minut by ocenić). Gdyby nie my to by to zdjęli z antenty i luz ale niestety ktoś się tym zachwyca :/ Edytowane 28 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Chce się wybić to robi jakieś debilne rzeczy.. Myślę że on jest chory na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejkus1 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mnie nurtuje pytanie co z tą Polską? Czemu ludzie oglądają taki syf jak popek, Warsaw Shore czy szkołę... W życiu tego drugi raz nie obejrze(pierwszy miałem przez kilka minut by ocenić). Gdyby nie my to by to zdjęli z antenty i luz ale niestety ktoś się tym zachwyca :/ Polaków bawi głupota, oglądalność daje pieniądze. Można go nazwać cwaniakiem, bo wiedział, że jak nagra "kokainowy baron", "napad na bang", "la la li la la da da", to zgarnie kupeeeeeeeee forrsyyyy. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Chce się wybić to robi jakieś debilne rzeczy.. Myślę że on jest chory na cośTu jest dobry material o nim. Autor twierdzi, ze popus wie co robi http://gameplay.pl/news.asp?ID=74926 Edytowane 28 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi