Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 GATUNEK: Akcja, GangsterskiPREMIERA: 3 października 2003 (Polska)PRODUKCJA: USAREŻYSERIA: Robert RodriguezSCENARIUSZ: Robert Rodriguez GŁÓWNI BOHATEROWIE: Antonio Banderas (El Mariachi) Johnny Depp (Agent CIA Sands) MIckey Rourke (Billy) Willem Dafoe (Barillo) OPIS FILMU: Zrozpaczony El Mariachi po utracie żony, podróżuje po kraju wraz ze swoim futerałem nafaszerowanym bronią. Naszego muzyka odnajduje skorumpowany agent CIA, Sands. Agent zleca El Mariachi'emu udaremnienie zamachu na prezydenta Meksyku. Pomysłodawcą zamachu jest groźny narkotykowy baron Barrillo, z którym muzyk ma do wyrównania krwawe porachunki. El Mariachi'emu pomagają dwaj zaufani kompani - Lorenzo i Fideo, którzy podobnie jak główny bohater są "muzykami". MOJA OPINIA: Sequel mojego ulubionego filmu. Często bywa, że kontynuacje zwykle są gorsze od pierwszego filmu, ale tu mamy do czynienia z godnym sequelem. Film świetny, obsada genialna, muzyka bardzo dobra. Ja nie mam się do czego przyczepić. Moja ocena to 10/10, polecam. CIEKAWOSTKI: Rola Cucuy'a była napisana z myślą o Quentinie Tarantino. Musiał on jednak zrezygnować z powodu prac nad filmem "Kill Bill". Ostatecznie postać tę zagrał Danny Trejo. W postać agenta Sandsa pierwotnie miał wcielić się George Clooney. Aktor ten jednak był nieosiągalny z powodu nadmiaru pracy, więc Robert Rodriguez do obsadzenia tej roli brał pod uwagę Kurta Russella, Bruce'a Willisa, Seana Penna i Nicolasa Cage'a. W końcu jednak zdecydował się na Johnny'ego Deppa. Robert Rodriguez pojawia się w filmie jako jeden z chirurgów operujących El Barillio (Willem Dafoe). ZWIASTUN: FILM ONLINE: http://zalukaj.tv/zalukaj-film/1203/pewnego_razu_w_meksyku_desperado_2_once_upon_a_time_in_mexico_2003_.html Edytowane 21 Marca 2016 przez Rias 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Noi jest moja ulubiona część z tej seri.. KOCHAM <3 Swietna recenzja. + 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie oglądałam :c Recka super, jakieś zdjątka itd. plusik standardowo i propsik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mi tam się odechciało oglądać Desperados po samej pierwszej części, bo po prostu mnie zraziło to do dalszego oglądania. Recenzja jak zwykle super +like 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Seriooo krótko Postać epicka, ten futerał zawsze robił wrażenie Lajk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Markowi się wzięło na stare filmy :tongue2: + za recke leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Super recenzja jak i sam film który oglądałem parę razy i jak dla mnie jest super gdzie gra mój ulubiony aktory Johnny Depp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 recenzja ładnie napisana i lubię ten film oraz tą cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Klasyka <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 No świetna recenzja ;d na takie recenzje można patrzeć ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeGuOrginal 3 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Niby krótkie, ale zwięzłe, pokazałaś to co najważniejsze i ładnie zrobiona własna wypowiedź. Dam aż like Z Pozdrowieniami : DeGu :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tak jak to wyżej było poruszane, pierwsza część mi nie podeszła choć były niektóre akcję, które mówią mi, żeby obejrzeć tą część.I raczej tak zrobię tylko wtedy, kiedy znajdę ze 2 godzinki wolnego czasu. + za recenzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi