GANG ALBANI 5 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam . 1. Nick: Niebezpieczny Czlowiek2. Imię: Martin3. Wiek**: 204. Poziom na Diablo**: 37 dziś będzie 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 3/10 Gdyż miałem przerwę 1,5 - 2 lata od gry ale wszystkie komendy można sobie zawsze poprzypominać 6. Mikrofon(Tak/Nie) Tak7. Składka(Tak/Nie)**: Nie jestem akurat osoba która wydaje pieniądze na gry ale jeżeli to pomoże to mogę dać 8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Niebezpieczny%20Czlowiek/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem osoba z doświadczeniem w grze steam mam od 5 lat wczesniej mialem inny steam ale mi go ukradli grałem kiedyś na NS jakis rok lub 2 także potrafię rozróżnić osobę czystą od czitera . Dlaczego to ja miałbym być ? . Niby macie paru adminów tutaj ale gdy ja gram to mało co widzę admina gram o różnych porach dnia zależne od pracy . A nie lubię jak ktoś psuje gre na serwerze dlatego postanowiłem napisać podanko 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak posiadam 'STEAM_0:0:27347416'11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy od dnia tak jak pisałem wcześniej raz skończę szybciej prace raz później wiadomo że jeżeli mam wolne to gram od rana powiedzmy od 9 do 13-14 i wchodzę wieczorami tak po 20-21 wszystko zależne ile mam na głowie . 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Gram w dni robocze i w weekendy pisałem wyżej w jakich godzinach , W weekendy wiadomo że gram więcej bo przeważnie wolne mam to gram hehe 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: oj żeby nie skłamać to z 5 lat bez przerw gdzieś już będzie może więcej nie pamiętam od kiedy zaczałem grać 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak posiadałem admina na innych serwerowniach także kwestia przypomnienia sobie komend znajomość amx podskoczy wyżej Pozdrawiam .! GANG ALBANI ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesgaming 13 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jestem na tak ponieważ niebezpieczny często jest na serwerze chetnie pomaga itp itd... TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Przyda się, często go widzę i nie sprawia problemów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 W skrócie: jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jestem na tak. Często na serwerze, ogarnięty, przyda nam się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 duzo gra ogarniety a dla zwyklego admina amxmodmenu starcza wiec niebedzie problemow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Pisz PW. Proszę o cierpliwośc, gdyż dodawanie adminów / usług są teraz wydłużone - mam mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi