Eriu 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Nick : Eru (info od boga)Data Zdarzenia : 03/28/2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge:MaZeQOpis Sytuacji : Dostałem bana od wyżej wymienionego osobnika za włączenie się do pejoratywnej wymiany konkluzji na temat swojej gry, oraz swoich matek z graczem Pistolejro po tym, jak zabiłem go wybiegającego zza roga. Jednakże to nie jest powód do skargi na admina, sytuację opisałem pokrótce dla lepszego zaznajomienia z tematem. MaZeQ dał mi bana na godzinę a graczowi Pistolejro na 10 minut, co jest niesprawiedliwym zachowaniem. Jeśli daje bana kilku osobom to powinien robić to adekwatnie do popełnionych wykroczeń, a nie traktować vipy z pewnymi ulgami. W związku z powyższym chciałbym żeby ten typ stracił posadę admina Dowod : Dowody to zapis banów w amx, oraz: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Eru ( info od boga )==== Zbanowane IP : 31.61.131.138==== Admin : MaZeQ==== Powod Bana : Kultura!==== Wygasa : 03/28/2015 - 21 : 36 : 00 ( od 03/28/2015 - 20 : 36 : Edytowane 28 Marca 2015 przez Eriu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Nie zwracałem uwagi na vipa,Ty dostałeś bo zacząłeś go pierwszy wyzywać i wyklinać,on zareagował,dlatego,gdyby on się zaczął pierwszy spinać,on by dostał na 1h nie Ty,pozdrawiam Cię I dla Ciebie Typem nie jestem tak do mnie nie mów bo to nie od Ciebie zależy czy stracę admina czy nie,prosić możesz . Edytowane 28 Marca 2015 przez MaZeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dodam, że przed chwilą dostałem Bana od tego admina i już 2 dni temu jak z nim grałem nie pasowało mi jego zachowanie, pyskowania do innych graczy i czepianie się tego co ludzie piszą i żartują ze sobą... Widać, że admin konfliktowy i proponuję przedyskutować jego dalszą pracę na serwerze... Zwołajcie tzn "zebranie zarządu" i podejmijcie decyzje bo nei może być tak, że admin jest bez karny... Kupiłem VIPA, gram uczciwie nikogo nei obrażam i nie jestm chamski a wręcz koleżeński inni admini mnie znają a wchodzi sobie Pan MazeQ i myśli że każdego może banować i kickować!? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FcIdzikowice 2 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 jak już co mazeq to pierwszy zaczął Pistolerjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Qubas,dostałeś bana za wyzywanie gracza Dziq,ponieważ napisał mi że go wyzywałeś i widziałem consolę,także o to się nie czepiaj ,i tak mogę banować i kickować jeżeli mam powód,nie możesz mi tego zabronić , Pozdrawiam Cię,jakoś inni co są dłużej mnie lubią i wiedzą że jestem surowszym adminem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Czy gracz który tak elokwetnie wypowiada się w temacie, pierwszy zaczął by mocniejszą wymiane zdań? raczej żarty to były:D ale teksty dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No niby tak Gooner,ale wiesz jaki jestem,surowy , sam teraz dostałeś na 5min za klatki,miałeś z 2klatki na sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eriu 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 MaZeQ, jako pierwszy dyskusję zaczął Pistolejro, co możesz sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 ja zacząłem prawda, (nie zza rogu mnie zabiłeś tylko z kampy:)), tak w ogóle to uważam że mazeq trochę zbyt nadpobudliwie zareagował na to co się działo, ale mógłby też zwócić uwagę na fakt że była to raczej jakby to ująć "koleżeńska wymiana poglądów" na temat naszych stylów gry, jednak prośba o usunięcie Mazqa z listy adminów to chyba za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 miałem soł macz klatki bo ping wariuje, normalna twoja reakcja była:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 nie mam pytań - włascicielu serwera zastanów się kogo masz w szeregach ! dla mnie brak kompetencji admina MaZqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Qubas, dostałeś za obrazę odwoływanie się od bana na 30 minut też jest bez sensu a jeśli Ci coś nie pasuje to zawsze możesz napisać oddzielną skargę. Pozdrawiam Panda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eriu 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Sprawa ewentualnego upomnienia admina zostaje w rękach wyższych rangą lub opiekunowi serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Eriu,poza tym również postapiłem nieuczciwie wobec Ciebie,także następnym razem kara będzie sprawiedliwa Wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eriu 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Spoko, sądzę że nie będzie powodów do karania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pozdrawiam,z mojej strony już nie zobaczysz tak wielkiej kary na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Wyjaśnione.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 28 Marca 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi