*_* 89 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) 1.Twój Nick:[25]Buu.! 2.Nick admina/gracza który zawinił: PonuryGrabarz 3.Admin/Gracz : Admin 4.SID/IP oskarżanego:#9 PonuryGrabarz STEAM_2:0:1808931676 176.109.166.43 Nonsteam 5.Data i godzina: 29.03.2015r. | 15:30-16:00 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www30.zippyshare.com/v/zUioOgvZ/file.html Oraz w logach z serwera będzie wszystko, co pisał Krynio na u@. 7.Opis sytuacji:Admin zrobił jakiś debilny zakład, że wbije 30 lvl na zwykłej klasie przez jedną mapę. Gracz jakim jest Krynio chciał mu w tym pomóc i zaczął mu się dawać. Expienie się nawzajem=BAN.@Edit Moim zdaniem nawet danie się 2 razy zabić to i tak jest expienie. CO Z TEGO, ŻE CHCIAŁ UDOWODNIĆ ? ZOBACZ: JEST ? 2.5. Zakaz expienia się nawzajem z przyjacielem ( on daje Ci się zabijać a Ty jemu ) [ban na 1 dzień / Ban na 1 Tydzień]Jest ile razy trzeba się dać, żeby był złamany regulamin ? Może być 50 map, a może być jedna runda-dawanie się to dawanie Edited March 29, 2015 by Buu_szeK™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_^KRYNIO^_^ 6 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Zacznijmy od tego że jakie wgl "expienie się nawzajem" hmm ? Po 1 robiliśmy to przy całym serwerze a najlepsze jest to że przez okres jakichś 15 min Po 2 grabarz chciał udowodnić że da się wbić 30 lvl na jednej mapce w sumię się to nie udało ale mniejsza Po 3 on wgl nie gra na tej klasie na której wbił ten 20 lvl Po 4 to była tylko zabawa a nie jak to wyraziłeś "expienie się nawzajem" Po 5 wlatywałem tylko do was na resp, każdy w tym czasie mógł mnie zabić więc ? a że pisałem do niego na u@ że lece do was na resp do domku to już tylko dlatego żeby udało się wbić szybciej ten 30 lvl I POWTARZAM TO NIE BYŁO ŻADNE EXPIENIE PROSZE CIĘ EHH ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rispekt 15 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Buu nie wiesz nawet co to jest expienie. Dwoje graczy zabijaja sie prze cala mapke lub 2 mapki a ze dał mu sie zabic 3 czy 4 razy, jesli dla ciebie jest to expienie to pozdro. Ja moge sie dawac komu chce zabijac jak jest duzo ludzi i to tez bedzie expienie poprostu to moze byc pomoc dla nowych graczy jesli ktos da im sie zabic pare razy bo z 1lv nic nie zrobia gdy sa zabijani ciagle i maja staty 0;20. Jak dla mnie ta skarga jest śmieszna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_^KRYNIO^_^ 6 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Dokładnie bez jaj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsuyoo 3 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Stary, jakie expienie? Starał się udowodnić tak jak napisał Krynio, że da się wbić w jedną mapę 30lv bo się zaczęła gadka na aztec'u o przenoszeniu lvl, a to, że Krynio próbowal mu pomóc to nic, a z tego co wiem to Ponury nie gra na klasie, która była wtedy expiona. Pomyślałeś zanim napisałeś tę skargę? Zwykły zakład.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,898 Posted April 1, 2015 Root Share Posted April 1, 2015 To drugim razem nic nie będziecie udowadniać, bo to nie serwer testowy, a także nie jest to wasz serwer ^ ^Drugim razem uznam to jako próbe expienia się i polecą bany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,898 Posted April 1, 2015 Root Share Posted April 1, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts