kszzz 2 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) Nick:kszzzLink do SS:http://www59.zippyshare.com/v/jXpPhfIO/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : kszzz ==== Zbanowane IP : 83.23.49.238 ==== Admin : HiszpanskiTorreador ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 03/30/2015 - 15 : 31 Serwer:#6 [CoD 2001 LvL] Cs-Classic.pl [Rynek/Klany/Misje]Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=165803 Niestety nie mam screenów i załączam jako dowód nagranie nagrane na serwerze. Nie gram na żadnych cheatach bo to nie dla mnie jest. Grałem sobie jako snajper przeniosło mnie to terrorystów i trafiłem idealnie admina i kilku innych graczy gdzie byłem w domku na piętrze i patrzyłem przez okno w kierunku startu CT zostałem niesłusznie zbanowany. Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edited March 30, 2015 by kszzz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Jutro zobaczę demo. Chyba, ze któryś z moich kolegów to zrobi to proszę bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kszzz 2 Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Dziękuję mam nadzieję że zostanie wyjaśnione to pozytywnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkalnyPatataj 100 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Że się tak wtrącę to ściema z brak ssów to gadka 5 latka. Automat jak Ci je robil to musisz je mieć Ale dobrze obejrze demko i wkrótce dam znać tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts