jasio Boyka 16 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: jasio Boyka 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3.Admin/Gracz : 4.SID/IP oskarżanego: 5.Data i godzina: 31,032015 godz 11,58 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ZOstała mi ranga POCZĄTKUJĄCY na pocieszenie chyba chodz to przeniosło:(, nom i może ktoęś potwierdzi, że grałem człowiekiem bez głowy 56 lv 7.Opis sytuacji:grając na mapie de_dust początek mapy I-wsza runda do tej pory grałem człowiekiem bez głowy 56 LV, ale że miałem 2.5k monet postanowiłem przenieść lv na strzelca wyborowego,jak pomyślałem tak zrobiłem wszedłem w sklep dodatki przenieś exp no i tak się stało wyświetliło ,że twój exp został przeniesiony monety (wcięło również) wchodze na strzelca a tam lv1, więc wracam na człowieka bez głowy a tam ...tak lv1, więc się pytam co się stało jakiś bug czy co? teraz ani monet ani lv na żadnej klasie? Edytowane 31 Marca 2015 przez jasio Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Najpierw wybierasz z jakiej klasy ma ci zabrac expa a potem na jaka klasę masz expa przeniesc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 dzieki, ale co mi z tego teraz jak nie mam juz ani lv ani monet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Raczej na nowo musisz wbijac ^^, 56lvl to jeszcze nie tak dużo więc nie ma co przeżywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) no niby nie ma co przezywac, cale to przez jakis błąd serwa wcięło, więc myślę, że powinien być zwrócony ten lv, to moje zdanie a jak h@ zrobi ? ale jak juz to prosił bym odrazu na strzelca a nie czlo bez gl Edytowane 31 Marca 2015 przez jasio Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 904 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 no niby nie ma co przezywac, cale to przez jakis błąd serwa wcięło, więc myślę, że powinien być zwrócony ten lv, to moje zdanie a jak h@ zrobi ? ale jak juz to prosił bym odrazu na strzelca a nie czlo bez gl Przez jaki błąd serwera? Najpierw wybierasz z jakiej klasy ma ci zabrac expa a potem na jaka klasę masz expa przeniesc To Ty popełniłeś błąd, a nie serwer. Rispekt miał to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi