Frescooo 1 Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 1. Nick: Fr3$cO.! 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8.5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak(sms czy przelew?) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć to tak jak mówiłem mam na imię Bartek i mam 16 lat, pochodzę z małej miejscowości niedaleko od Radomia. Interesuję się piłką nożna i muzyką. Itp, ble, ble ble XD Chciałbym zostać adminem, ponieważ widzę, że na serverze zaczyna się robić co raz więcej cziterów, a admini teraz rzadko wchodzą. Ludzi denerwuje taka gra, więc banował bym ich. Na cs'ie spędzam dużo czasu, jednakże też mam swoje sprawy prywatne, jedna wiadomość w sprawie czitera i zjawiam się. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie mam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 16-24. Weekedny 12-17 i później. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak byłem kilka razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted April 1, 2015 Root Share Posted April 1, 2015 Napisałeś już jedno podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted April 1, 2015 Root Share Posted April 1, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts