CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: Ty mi powiedz! Render, Stock: Może być na przykład człowiek/robot/cyborg/pies/cokolwiek co wam pasuje Wymyślcie Napis/y: CiapatyMurwa, cs-classic.pl-małymi literami, może być pod Ciapatym, może być gdzieś w rogu Tematyka: Jakaś epicka, byle nie głupia Kolorystka: Jak na sygnach poniżej. Inne: EDIT: Averku nie trafiłeś w me gusta Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dałabyś na tej drugiej zwiększyć napis? Ta pierwsza nie zbars mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Większy napis będzie brzydko wyglądał, a poza tym nie mam psd. Wiesz co, ja ty siedze godzine nad twoim zleceniem, a ty wybrzydzasz. Potem coś ogarnę innego... @EDIT Dobra, jak to ci nie podpasuje to ja już nic innego dziś nie wymyślę: Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Fantasia ♥ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nooo ładnieee, teraz pytanie, którą wolę Dzięki Nessio! Dostaniesz lajki ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wykonane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi