CiapatyMurwa 1,057 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 (edited) Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: Ty mi powiedz! Render, Stock: Może być na przykład człowiek/robot/cyborg/pies/cokolwiek co wam pasuje Wymyślcie Napis/y: CiapatyMurwa, cs-classic.pl-małymi literami, może być pod Ciapatym, może być gdzieś w rogu Tematyka: Jakaś epicka, byle nie głupia Kolorystka: Jak na sygnach poniżej. Inne: EDIT: Averku nie trafiłeś w me gusta Edited April 2, 2015 by CiapatyMurwa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Dałabyś na tej drugiej zwiększyć napis? Ta pierwsza nie zbars mi się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 (edited) Większy napis będzie brzydko wyglądał, a poza tym nie mam psd. Wiesz co, ja ty siedze godzine nad twoim zleceniem, a ty wybrzydzasz. Potem coś ogarnę innego... @EDIT Dobra, jak to ci nie podpasuje to ja już nic innego dziś nie wymyślę: Edited April 2, 2015 by Fantasia ♥ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 Nooo ładnieee, teraz pytanie, którą wolę Dzięki Nessio! Dostaniesz lajki ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wykonane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts