mantal100 3 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nick:mantal100Link do SS:cstrike.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : mantal100 ==== Zbanowane IP : ==== Admin : RazemPonadKilo. ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 04/02/2015 - 20 : 38 : 1 Serwer:Cs-Classic.pl [CoD 2001 LvL] |Link do bana; zapomniałem gdzie to jest sory Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku RazemPonadKilo kolego może te ss'y wszelaki sposób sprawdzać jestem czysty grałem ty kupe czasu temu i widać że nie ogarniasz fukcji admina to że cię zabiłem bo miałeś Nanosoit to pamiętaj że widać cień pod nogami ja tego nigdy nie zapomnę z tego serwa i tego nuikt nie zaprzeczy jak ktoś umie rozpoznać ... trzymaj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi