mantal100 3 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Nick:mantal100Link do SS:cstrike.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : mantal100 ==== Zbanowane IP : ==== Admin : RazemPonadKilo. ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 04/02/2015 - 20 : 38 : 1 Serwer:Cs-Classic.pl [CoD 2001 LvL] |Link do bana; zapomniałem gdzie to jest sory Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku RazemPonadKilo kolego może te ss'y wszelaki sposób sprawdzać jestem czysty grałem ty kupe czasu temu i widać że nie ogarniasz fukcji admina to że cię zabiłem bo miałeś Nanosoit to pamiętaj że widać cień pod nogami ja tego nigdy nie zapomnę z tego serwa i tego nuikt nie zaprzeczy jak ktoś umie rozpoznać ... trzymaj się ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts