amN 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Postanowiłem podzielić się z wami moją wiedzą na temat AWP. Broń: AWP - Magnum Sniper , jest to broń snajperska (Jak sama nazwa mówi) . Najczęsciej używa się jej do zabijania z zaskoczenia np. w plecy (efektywny sposób). Pistolet - Polecam Deagle , może i ma 7 naboji , lecz kiedy trafi się w plecy (Podobnie jak z AWP) zadaje on duży Dmg. Jeżeli ma się duże doświadczenie z Deaglem , to będziecie kosić że tak to ujmę. Granaty: -HE , granat wybuchający , najlepiej uzywać Go do sprawdzenia czy ktoś jest na BSie/w budynku/czai się w krzakach . -Smoke , granat dymny , używamy Go , gdy kampimy np. w krzakach , w oknie lub na balkonie . Rzucamy Go kawałek przed siebie (nie za daleko) , wtedy przeciwnik nas nie widzi. -Flash , granat oślepiający , jeżeli chodzisz z AWP i idziesz z kilkoma osobami , pomagaj im i rzucaj w okno czy gdzieś indziej i róbcie "wjazd" . -Uzbrojenie , najlepiej wziąść Kevlar + helmet i jeżeli jesteś CT Defusalt Kit (Szybciej rozbrajasz pake) . Jeżeli nie kupisz żadnej ochrony , dostajesz więcej obrażeń i łatwiej Cię zabić. -Maskowanie , polecam wam siedzieć w krzakach/w oknie/balkon . Powód?: Najczęściej gracze nie patrzą po oknach tylko patrzą przed siebie czy nikogo nie ma , dzięki czemu masz większe szanse na ich zabicie. Kilka zasad: 1. Gdy strzelasz nie biegnij , szanse na trafienie są bardzo mało. 2. Nie strzelaj bez celownika , chyba że jesteś bardzo doświadczonym snajperem. Jeżeli uważasz że nie ubijesz przeciwnika z Zoomem , użyj pistoletu . 3. Kamufluj się jak najlepiej , wybieraj miejsca kryjówki które są w tym samym/podobnym kolorze do twojego stroju. 4. Nie baw się i nie strzelaj byle gdzie , będzie sytuacja że ten 1 -2 naboje będą decydować o twoim życiu. 5. Idz na tyle teamu , jeżeli będziesz szedł na przodzie odrazu Cie zdejmą. Poradnik zrobiony przez amN !Zakaz kopiowania na inne fora ! O to 1 poradnik o AWP , w kolejnej części Strategia. Spodobał Ci się mój poradnik ? Postaw piwo , a zmotywuje mnie to do dalszej pracy.Proszę nie pisać "Taki poradnik już był w wykonaniu Dod0 . Dod0 to ja , wtedy paffeł odbanował mnie na IP ale zapomniał o warnach na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 To nie jest poradnik - bardziej jest to opis granatów i nie polecane techniki do awp i poruszania się. Ale ładnie wykonane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 przyda sie początkującym ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 To jest poradnik , doradzam co wziąśc i gdzie się chować :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 smoke rzucisz troche przed siebie oni cb niewidza - ty tosamo z nimi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 A co ja napisałem ?Tak , np. Inferno . Jesteś CT , rzucasz Smoke w brame (pod balkonem oraz obok bramy na Bs ) i oni Cb nie widzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 snajperem chodzi oto zeby zciagac a nie chowac sie i nic niewidziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 @up ty lepiej nie ściągaj na dyktandach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpikEr^ 0 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ale dla początkujących jest to dobra rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi