virusik 1 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Nick:Virusik~2k8Link do SS: BRAK SS(ADMIN NIE WYKONAŁ)Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:21056891' [AMXBans] Twoje IP: '83.27.209.142' [AMXBans] =============================================== Serwer: Only DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=167902 Nie rozumiem o co chodzi, nwm bo gram dobrze i już odpalony ? Dzieci gracie w to po 2 lata i płaczecie... Nie wiem czy scofield tu jeszcze urzęduje ale on wie jak ja gram, grałem na jego wcześniejszej serwerowni i tu też, zaraz jak po tym jak tu doszedł z serwerem... Czekam na UB bądź ROZPISKĘ PANIE ADMINIE !! P.S Gram w to 8 lat i z tego jakieś 5 katuje DD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*_* 89 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Proszę o demo od admina. Jeśli nie pojawi się ono w przeciągu 24h gracz dostaje UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netsky 200 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 To raczej była pomyłka kolego wpadłeś na pozycje statusu odpała a banowały 2 osoby i tak Ciebie to sięgło. Poczekaj na mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouse 45 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Witam. Mam problem z odtworzeniem dema;/;/ nie wiem co sie stalo...nie moge odtworzyc nawet innych co juz wczesniej ogladalem...bede kombinowal jeszcze wiec trzeba poczekac albo jesli moge prosic to niech ktos z ubteam obejrzy i rostrzygnie to demko wtedy gracz sie szybciej dowie o werdykcie: link do dema: http://www74.zippyshare.com/v/CwGtSV1x/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Czysto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts