Dygi 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam. Któryś z adminów pomylił mnie chyba z kimś innym i dostałem bana na dd2 za nic. Wycinek z console. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina -P!T3R-. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: loi8 [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-serwer.pl [AMXBans] Twoj SteamID: '' [AMXBans] Twoje IP: '79.185.128.83' [AMXBans] =============================================== Gram pod nickiem DygiBiceps a tu jakiś nick "loi8" mi sie pokazał -.- Na AMX pisze wyraźnie że: Adres IP — 79.185.128.83. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Pewnie masz takie samo IP jak ten gość co czitował zresetuj ruter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 takiego Admina nawet nie mam trafiłeś na zbanowane ip i tyle, mam nadzieje że już wszystko jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi