Dygi 2 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Witam. Któryś z adminów pomylił mnie chyba z kimś innym i dostałem bana na dd2 za nic. Wycinek z console. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina -P!T3R-. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: loi8 [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-serwer.pl [AMXBans] Twoj SteamID: '' [AMXBans] Twoje IP: '79.185.128.83' [AMXBans] =============================================== Gram pod nickiem DygiBiceps a tu jakiś nick "loi8" mi sie pokazał -.- Na AMX pisze wyraźnie że: Adres IP — 79.185.128.83. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Pewnie masz takie samo IP jak ten gość co czitował zresetuj ruter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 takiego Admina nawet nie mam trafiłeś na zbanowane ip i tyle, mam nadzieje że już wszystko jest dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts