Fat4lity 24 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick:Fat4lity 2. Imię:Paweł 3. Wiek:22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):DOgadamy sie ( 10.04. moge wpłacic ) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Fat4lity/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:My name is Paweł. Aktualnie zajmuje sie biznesem ,czyli jestem konsultantem telefonicznym :gunsmilie: .Dobrze dogaduje sie z ludzmi , a tym bardziej z osobami z serwera. Służe pomocą w każdy możliwy sposób. Posiadam zdolnosci potrzebne na to stanowisko. Chcialbym aby gra na serwerze była przyjemna , więc postaram sie jako admin pilnowac tego , zwłaszcza coraz cześciej widuje sie ludzi tzw. "Odpalonych". Można powiedzieć, że aktywność Adminów jest bardzo mała, a ja to zmienie ,patrząc na fakt ile czasu poświecam serwerowi. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: tak ale gram na ns. (STEAM_0:0:312037280) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: JEsli gram w cs 1,6 to tylko na tym serwerze. :ganja: (codziennie jestem , czyli pare godzin.) 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze : po 16 (pracuje) ,weekendy : sobota i niedziela 12. Staż w grze counter strike 1.6: oklo 10 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) TAk ,pewne pamietacie :tongue2: ps; Admina prosił bym na ip 89.238.13.156 ( mam niezmienne) :czapka: Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Fat4lity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Okres próbny.~Wiek. ~Steam.~Składka wynosi 11.07.~10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Tutaj chodzi oto ile czasu dziennie będziesz poświęcał serwerowi. Np. 1h, 3h.... itd ~Staż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiadomo jestem na tak - Wiek + - Mikrofon + - Staż + - Był już adminem u nas ! +++ Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez ^_^KRYNIO^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi