Marcinek 5 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 1. Nick:RRR 2. Imię:Mikołaj 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem miły kulturalny lubie pomagać admom chce pomoc ogranąć serwa zeby było na serwie miło i sympatycznie 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 7 godz 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):13-16 , 19-24 12. Staż w grze counter strike 1.6 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 **Jestem na tak** RRR długo z nami nie grał ale był na tym stanowisku już jakiś czas temu i mogę powiedzieć że bardzo dobrze mu to wszystko wychodziło Podkreślam to że był adminem już u nas na serwie więc ja nie widzę żadnych problemów aby znowu nim został po mimo tego że ma mało godzin na tym konicie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie.~Dopiero zacząłeś grać.(nie dawno wróciłeś) ~Steam. ~Napisałeś dwa podania. ---------- Pograj jeszcze ze 2-3tyg., a moje zdanie się zmieni. @Down2. Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane, a ich autor karany. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Buu_szeK™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Buszek, powiedz mi gdzie w WYMAGANIACH jest napisane że STEAM musi być ??? nwm czy ślepy jestem ale ja nie widzę.. Tu jest tylko zapytanie o steam... A co do podania to nie będę się wypowiadał bo tam nie gram,,, Chciałem tylko zwrócić uwagę koledze wyżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi