Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, otóż chodzi mi o poprawienie komunikatu gdy Administrator zdejmuje nam warna to wgląda tak: Można by zmienić treść powiadomienia z "Otrzymałeś ostrzeżenie" na "Twoje ostrzeżenie zostało zdjęte" albo "Twój warn został usunięty" wiem, że zwracam się z pierdolą, ale wydaje mi się, że lepiej by to wyglądało ;]. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 można to zmienić xd sama się zcykałam, jak w powiadomieniach "otrzymałeś ostrzeżenie" a to zdjęte xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jeśli to nie problem to jak najbardziej ZA ale zdejmowanie warna odbywa się w tym samym miejscu co jego nadawanie więc powiadomienie generuje się to samo Podsumowując chyba będzie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tegho chyba nie da się zmienić, bo usuwając ostrzeżenie tak naprawdę dodajesz tylko, że w liczbie ujemnej. W sensie dajesz komuś -1 pkt itd., a nie znikają ot tak. Ogólnie to propozycja taka sobie, wielce nic nie wnosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) To jest tak jakbyś dostał warna, lecz takiego, który odejmuje Ci punkt. Zapewne jest to niemożliwe. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Można do tego dodać o jaką wartość więc może pokazywać + ileś albo - ileś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie da się tego zmienić na "Zdjął ostrzeżenie", ja nakładam ci warna, tylko że ten warn ma ujemną wartość. Wystarczy sprawdzić opis warna, to nie jest trudne, bo wystarczy na to kliknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi