Red_Bull 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nick : RedBullData Zdarzenia : 5 kwietnia 2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: FakelOpis Sytuacji : Wchodzę zobaczyć jak sie ma moje podanie na admina na serwerze 350lvl patrzę i widzę że jest ono zamknięte z powodu że nie odczekałem tygodnia od zamkniecia poprzedniego. Dla pewności sprawdziłem i doszedłem do wniosku że wina jest po stronie Fakela. Gościu podejrzewam że nawet nie sprawdził. Jeśli ta skarga sie wyjaśni i wina będzie po stronie moderatora to proszę o zawieszenie go w prawach co najmniej na 3-4 dni.Dowod : podam link do strony z zamknięciem podania: http://forum.cs-classic.pl/topic/33406-podanie-o-adminaredbull/administrację proszę także o sprawdzenie poprzednich moich podan oraz wyjaśnienia sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Masz warna, stąd twoje podanie zostało zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red_Bull 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 aha w takim razie prosze pokazać mi dowód gdzie spamowałem to wtedy zaplace za usunięcie warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Dostałeś warna 15 marca za skopiowanie poradnika z innego forum. Twój poradnik został usunięty ponieważ był kopią. Twój interes w tym by usunąć warna ponieważ nie dostaniesz admina ani podobnej adminowi funkcji mając go na koncie. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red_Bull 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Bardzo przepraszam administracje za nieporozumienie! Otóż byłem na takim forum gdzie zarabiali nadając warny bez powodów a zapłacić było 5zl. Własnie się dowiedziałem że do 2 warnow można bezpłatnie odrobić na forum. Jeszcze raz przepraszam. Skargę proszę o zamknięcia, ale najpierw proszę o pokazanie mi co mogę zrobić żeby go usunąć. Mam nadzieje, że jeśli odrobię warna to samo podanie zostanie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) http://forum.cs-classic.pl/topic/5350-wz%C3%B3r-odpracowania-warna/ Tu masz wzór odrobienia warna. Musisz wysłać SMS. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wesołych Świąt /cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi