Omega* 2 077 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Propozycja prosta. Co wy na to aby moderator mógł ukrywać tematy w dziale Przywitania/Pożegnania. Jak dla mnie moderator powinien mieć wszędzie dostęp oprócz rekrutacji jak i Regulaminów. Tylko racja to po co była by ranga Global Moderator Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Omega * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 jestem za ludzie wbijaja z reklama i cwaniakują w dziale przywitania/pożegnania, a zanim gm czy h@ to ogarnie czasami mija trochę czasu bezsens, że nie mają do tego dostępu zwykli modzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Też jestem za Takie powszechne działy, które nie są tak bardzo ważne jak rekrutacja powinny być też dla modków EDIT: Undisputed gra słów ale chodziło mi właśnie o wszystkie inne działy poza rekrutacją! Że rekrutacja jest zbyt ważna Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Równiez jestem za. Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jestem za dodaniem możliwości ukrywania/usuwania reklam tylko i wyłącznie z działu Przywitaj się/Pożegnaj się, a co do Rekrutacji jestem na nie, to jest dział już z wyższej półki dlatego też uważam, że dobrze jest jak jest czyli nie ma co zmieniać to jest dział pod opieką H@ i jest dobrze pilnowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Oo ja zawsze myślałem, że modek może ukrywać posty z tego działu . No to jestem jak najbardziej za tą zmianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Lol to tego mod nie może teraz? Ja tam samo jak ziomm myślałem, że do takiego działu to oczywiste, że mają dostęp ;p. Jak najbardziej za. Przyspieszy to usuwanie ewentualnych reklam/spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Od tego jest Global modek, moderator ma działy pod "Główną kategorią forum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi