Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam, z okazji Świąt Wielkanocnych, życzę wam zdrowych, wesołych świąt. Z tej oto okazji jutro od godziny 12:00 do godziny 24:00 będą wypadały z wroga po jego zabiciu prezenty. Mamy 25% szans, gdy zabijemy wroga, że wyleci z niego prezent. Drop jest na prawdę dosyc dobry: - Mana - Złoto - Dolary - Trucizna - Prezent Pusty ( Fakel ukradł ) - Runy - Itemy - Exp - Ammo - Apteczka Pozdrawiam i zapraszam serdecznie jutro na serwer. Informacje o EVENCIE proszę przekazac graczom na serwerze oraz znajomym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dobry pomysł, ale jeżeli chodzi i Apteczka, Exp, Itemy, Trucizna, Dolary to ja bym dodał tak że nawet i po tym evencie to będzie tylko to co wymieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 to co to za event jak ma być codziennie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie będzie takiego czegoś, to ma byc unikalny EVENT i będzie on tylko w Święta itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 to jak z tym eventem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipiano 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bardzo fajny polecam sera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Co do EVENTU proszę się pytac http://forum.cs-classic.pl/user/6470--/ Gdyż to nie ode mnie zależało i nie jest to moją winą, że eventu nie było gdyż przedwczoraj prosiłem go o wrzucenie tego EVENTU. I nie mam zamiaru się denerwowac, poza tym nie powinno mnie tu teraz byc. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nie no był, tyle że od około 19-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Event odbył się, lecz później. Trwał tyle ile powinien tylko był opóźniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Event się odbył Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi