Que. 6 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Dust, Dustem ale co wy na to aby na serwerze pojawiła się tak oto mapa tyle, że w godzinach nocnych. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=419646474 P.S Wyraźcie swoją opinię na temat wyglądu mapy z tej perspektywy. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Que. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Hahaha dd2 Night to fajna mapa i klimatyczna. Raczej nie powinno być problemu by wieczorami była grana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Grałem na niej osobiście. Czasami występują różne błędy z teksturami itd. Większych problemów jednak nie widziałem. Można byłoby zrobić rotacje, że od którejś h jest grany dd2 night, albo rotacje np. ileś map dd2 zwykłego i np 1 nocą. / Ludzie mogliby też głosować, ale to wy decydujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mi się podoba, zwłaszcza, że serwer dd2 only zostanie dd2 only. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 To jest dobry pomysł,wieczorkiem będzie klimatycznie na tej mapie,będzie bardzo dopasowana,gratuluję pomysłu bo tylko Ty ten pomysł zarzuciłeś ,mam nadzieje że Shadow zaakceptuje ten pomysł bo jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) To jest dobry pomysł,wieczorkiem będzie klimatycznie na tej mapie,będzie bardzo dopasowana,gratuluję pomysłu bo tylko Ty ten pomysł zarzuciłeś ,mam nadzieje że Shadow zaakceptuje ten pomysł bo jest dobry Polecam zobaczyć dział w którym jesteś Myślę, że Pride się zgodzi bo fajna ta mapka Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Daniel.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Polecam zobaczyć dział w którym jesteś Myślę, że Pride się zgodzi bo fajna ta mapka Daniel,racja,pomyliły mi się działy , co nie zmienia faktu że Pride powinien zaakceptować ten pomysł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Que. 6 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mapa może pojawiać się od 20 do 8:00 ale to musiałby opiekun o tym zadecydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Moim zdaniem bardzo fajny pomysł, przydałoby się trochę urozmaicenia, zawsze coś nowego Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 W sumie dobry pomysł Co do godzin myślę że 21/22 - 06-07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Fajny pomysł. Godziny najlepiej chyba 23-6 Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ladna <3 z chęcią pogram xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dolaczam sie Ciekawie sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Que. 6 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Fajny pomysł. Godziny najlepiej chyba 23-6 Lepsze godzina rozpoczecia mapy to 20 ponieważ wtedy zaczyna się taka pora nocna tak naprawdę. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
___KOKA___ 33 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Mapa bardzo fajna, pomysł warty przemyślenia, tylko godzina 20 jak dla mnie to trochę za wcześnie na taką mapę a często spotykam się z pełnym serwerem o 22-24, ale to tylko moje zdanie ogólnie jestem za wprowadzeniem tej mapy. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez ___KOKA___ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Fajna mapa, moim zdaniem ta mapa powinna być grana w godzinach 19.00-6.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Od jakiejś 19-20 będzie dobrze, nie chodzi o to, żeby pograć raz na kilka dni; jak mapa fajna to jak najwięcej trza na niej grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Fajna mapka W godzinach od 20.00-6.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W tym momencie nie ma pluginu, który umożliwiałby wgranie tej mapy na dane godziny (np. 21-7) Jeśli taki się pojawi myślę, że mapa będzie dodana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi