jeste cygan 189 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wiek: 20Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 4,6hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Dobre, Dobre +Dlaczego akurat Ty?: Ogarniam te stanowisko. Lubię Fife 15 i zawsze byłem pozytywnie nastawiony do tego działu, kochani Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Więcej ogłoszeń, żeby każdy się interesował tym co napiszę.. Myślę, że ogarnę ten dział w 100% Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):Fifa 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 1. Masz dwa ostrzeżenia. 2. Tag tematu - [Gamer]Nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi