CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Jesteśmy w Polsce, mówmy i piszmy po Polsku Jestem za zamianą rang użytkownika na ich Polskie tłumaczenia bo czemu miałyby być po angielsku? No i możnaby więcej rang dodać. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jestem za xd. To tak jak ktoś by łączył angielski język z polskim. "Siema all" to trochę bez sensu i to jest właśnie podobne do tych member itd. Ps. JESTEM SŁAWNY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 dobre xd widziałam tylko member i advanced member moznaby wiecej dodac do czasu az sie wbije mozliwosc ustawienia wlasnejxdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Można by dodać jakieś fajne opisy które aktualizowały by się same 0 - 50 postów - Nowy 50- 100 - Użytkownik 100 - 300 - Przyjaciel 300 - 600 - Zasłużony Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bardzo fajny pomysł. Można by ustawić nową co powiedzmy 50 postów, dzięki czemu mogłoby być ich więcej. Nowy 0-50 Bywalec 50-100 Stały bywalec 100-150 Przyjaciel 150-200 Forumowicz 200-250 Spamer 250-300 Nie wiem od ilu jest odblokowane dodawanie własnej nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeszcze może coś takiego, że od 600 postów ma się dostęp do admin rooma Użytkownik, który ma 600 postów to już zaufany niemalże człowiek, nie musi mieć rangi a mógłby decydować o sieci, której sie poświeca EDIT: Visha fajnie wiedzieć kiedy ktoś rezygnuje z czegoś lub go nie ma, to nie wiele ale jest ciekawą informacją jeśli jest się aktywnym na forum Ja na przyklad nie wiedziałem, ze S}{aDoW zrezygnował z rang kiedyś, dowiedziałem się 1/2 tyg. temu Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Też jestem za tymi rangami. Urozmaiciło by to trochę forum. Ale w Admin Roomie, zgłasza się w większości nieobecności/rezygnacje, więc nie wiem po to zwykłemu użytkownikowi dostęp do tego xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Można by dodać jakieś fajne opisy które aktualizowały by się same 0 - 50 postów - Nowy 50- 100 - Użytkownik 100 - 300 - Przyjaciel 300 - 600 - Zasłużony Bardzo fajny pomysł. Można by ustawić nową co powiedzmy 50 postów, dzięki czemu mogłoby być ich więcej. Nowy 0-50 Bywalec 50-100 Stały bywalec 100-150 Przyjaciel 150-200 Forumowicz 200-250 Spamer 250-300 Nie wiem od ilu jest odblokowane dodawanie własnej nazwy. Dużo razy już to pisałem napisze jeszcze raz tworzenie pierdyliarda rang jest dla mnie bezsensowne, ale do tego systemu nie mam nic jeśli działałby automatycznie i dodawał tytuł użytkownika na wymienione - nie rangi bo jeśli ktoś później musiałby dodawać codziennie po 10 rang to wiekszego sensu to nie ma. A spolszczenie tytułów spoko nic do tego nie mam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Co propozycji pierwszej czyli przetłumaczenia tytułów użytkowników osobiście jestem na nie, bo nikomu to nie przeszkadzało do tej pory, dowodem tego może być to, że nikt na to nie zwrócił uwagi, bo co za różnica czy ktoś cienkim, mało widocznym druczkiem będzie miał napisane "member" czy "członek" skoro te "rangi" nie mają żadnej praktycznej funkcji. Co do drugiego pomysłu to też nie, skoro to jest "ADMIN ROOM" to jest dział dla osób, które posiadają "rangę" admin serwera wzwyż czyż nie? tak więc dawanie dostępu tym użytkownikom, którzy najwięcej spamują na forum jest bezcelowe, bo nie każdy spammer tego forum dodaje coś sensownego czy też pomocnego [coś co mogłoby wspomóc czy też rozwinąć tą sieć], pragnę przypomnieć, że mamy rangę "DONATOR", są to ci użytkownicy którzy wpływają na rozwój sieci a nie mają dostępu do admin room'a, wniosek? Widocznie ktoś to tak wymyślił, że admin room jest dla adminów itp. ale nie dla osób, które faktycznie mogłyby wpłynąć na rozwój sieci, w skrócie oba pomysły z słabe, niepraktyczne, mogące tylko wprowadzić niepotrzebny chaos na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Mi osobiscie pomysl z admin room odpowiada. Czesto osoby skladajace rezygnacje robia to tylko w admin roomie . Chcialbym dodac tez cos od siebie. Przyklad to Soot. A takze moj wlasny. Po odebraniu GM nie widzialem postow pod moja rezygnacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi