Skocz do zawartości

[ODRZUCONE][Moderator] - impax

Senrox

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: impax

Staż na Forum: ponad 110 dni(2 lata)

Znajomość Regulaminów: Bardzo dobra 

Czas jaki możesz poświecić na forum: 4 godziny dziennie

Znajomość funkcji Moderatora: Bardzo dobra, kilka razy posiadałem tą rangę, a nawet miałem swoją serwerownię. Moderator - dla jednych osoba mająca masę przywilejów i "upustów" na forum, dla innych ranga, która "wszystko może". Dla mnie, Moderator to pełen "bagaż obowiązków", chęci udzielania pomocy, pilnowanie porządku na shoutboxie ale także w tematach. Nasza sieć się rozrasta, coraz więcej osób odwiedza nasze forum i niektóre z tych osób chcą w jakiś sposób zagrozić porządkowi na tym forum: Spamują niechcianymi treściami itp(nie chce się tu rozpisywać bo to nie na tym rzecz polega). Trzeba troszeczkę ich przeszkolić i pokazać panujący regulamin. Wiele osób szuka pomocy a nie zawsze jej znajdzie, bo wiadomo że nie zawsze obecne grono ma czas(życie prywatne). Dodatkowa para rąk się przyda, choć niektóre osoby twierdzą inaczej.

Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Po niedawnym powrocie jakoś tak po dłuższym zastanowieniu, pomyślałem że warto spróbować. Skoro rekrutacja jest otwarta to znaczy że potrzebna jest pomoc ale nie musi tak być. Może moja aktywność na forum nie jest "zjawiskowa" bo w porównaniu do innych osób moja ilość postów jest dosyć mała, może dlatego że staram się wypowiadać w tematach gdzie mam coś do powiedzenia, chce wyrazić swoją opinię lub tam gdzie gram(w działach odpowiedniego serwera). Teraz mam trochę czasu wolnego, uporządkowałem sobie pewne sprawy i postanowiłem wrócić. Jest to mój 5 powrót, może się to wydawać dziwne ale jakoś nie mogę się rozstać z forum, może to przez atmosferę, może przed dobrą ekipę. Ostatnimi czasu spędzam najwięcej czasu przed forum niż przed serwerami i zauważyłem że niektóre osoby nadużywają pewnych zasad(między innymi kultury osobistej) wiadomo Moderator go uspokoi ale czasem długo czeka się na takową reakcję ze strony tegoż że moderatora. Na czas obecny nie mam żadnej rangi na forum więc mógłbym się poświęcić Moderatorowi w 100%, sumiennie się wywiązując z obowiązków Moderatora.

Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?:

No kilka mam

-W końcu trzeba zrobić ten logotyp pod forum bo trochę czekacie na niego 

-Trochę poprawić style bo nie są w 100% "sprawne"

Edytowane przez impax

Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Po niedawnym powrocie jakoś tak po dłuższym zastanowieniu, pomyślałem że warto spróbować.

Dokładnie, "uciekłeś" po raz kolejny. Znikasz i się pojawiasz.

Twoja aktywnośc na forum nie jest powalająca. Słaba aktywnośc w tematach dotyczących forum itd.

Zaraz znowu Ci się coś wymarzy i znów znikniesz.

Na razie jestem na nie, nadrób aktywnośc i pokaż, że Ci zależy.

• Like 2

Masz nieokrzesany język, strasznie pyskujesz i chcesz sie popisać poprawiając bądź w delikatny sposób ich ośmieszyć. Odchodzisz i wracasz jak chcesz i kiedy Ci sie podoba, niska aktywność. Jestem na nie.

• Like 1

impax, osoba która jest już dość długo na sieci, aby móc objąć to stanowisko, ale pomimo tego, że cię "lubię" jestem na nie, bo tak jak kolega wyżej wymienił jesteś mało aktywny na forum [poszczególne działy, shoutbox itd.]. Nie wiemy kiedy znowu znikniesz, bo często to robisz [przyzwyczaiłeś nas do tego zachowania] pomysły są i to dość istotne, to jest fajne z twojej strony, ale jednak to za mało, bo moderator musi wykazywać się, że istnieje w życiu forum a ty niestety tego nie robisz, póki co jestem na nie z resztą jak wyżej napisałem.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności