Maniiek 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nick:MANIAKOCHMURA Imię:Tomek Wiek:19Lat Znajomość Amx (0/10):9/10 Bo to Bardzo łatwe Mikrofon (Tak/Nie):Nie Zepsuty Składka (Tak/Nie):Posiadam Vipa na miesiąc Link do swojego GT:http://www.gametracker.com/player/MANIAKOCHMURA/31.186.82.184:27691/ Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Witam Mam na imię Tomek Mam 19 Lat i pochodzę z Mazur taka tam ładna Miejscowość Alkohol,Dziewczyny,Melanż,Niekiedy piłka nożna i oczywiście gry komputerowe co do charakteru to zwracam się ze bardzo miłej strony jestem bardzo miły dla graczów i jestem sympatyczny i bardzo koleżeński i Tego samego oczekuje od innych graczów i dlatego chciał bym zostać adminem Chce pomóc w rozwoju FFA Namawiało mnie do tego bardzo dużo osób i bardzo mnie długo znacie byłem administratorem 3 lata wiec dlatego chciał bym zostać tutaj admem i zostać na bardzo bardzo długo czasu Spędzam tutaj bardzo bardzo dużo czasu poza tym rozmawiam kulturalnie wszystkich powierzonych zdań Pochodzę z wytrwałością. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID:Nie Posiadam sprzedałem Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Od 9-10h dziennie W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy):Poniedziałek ,wtorek,środa,czwartek.piątek Zawsze gram bo skończyłem szkolę W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy):We weekendy Sobota,niedziela Gram co dziennie Staż w grze Counter-Strike 1.6:10 lat z jedną przerwą Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie)Tak byłem administratorem i adminem Chciał bym nim tutaj zostać można poprosić o szanse pozdrawiam MANIAKOCHMURA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) hahahahah! To się uśmiałem! Wczoraj dostałeś ode mnie perma za czitowanie! http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=171241 Natalja widziała to demko i nawet ona stwierdziła że jesteś spalony! oczywiście jestem na nie Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Vendetta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Drugi dobry troll:D Nie wiem kto cie namawial do skladania podania:D Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez THWALAZAUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jeszcze masz czelnośc składac podanie? Gracz zbanowany za czitowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi