ziomm 164 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nick: ziomm / CwaniaczekCo ci się podoba w naszej sieci?: Neff (tak wiem ... xd). A tak na serio to właśnie ta atmosfera, którą budują gracze oraz administracja .Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): zaczynałem tak gdzieś październik/listopad 2012 Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Nadal chciałbym zobaczyć Diablo 10k ! (ale to się nigdy nie stanie ;x). Na forum mi brakuje działu na temat książek, więc chyba czekam na niego . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nick: rewoxk1NgCo ci się podoba w naszej sieci?: Serwerki, dobry kontakt z administracją i dobra atmosfera panująca na forum.Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Od ponad roku.Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Serwer hunger games cs;go i przekształcenie się sieci bardziej już na cs;go bo teraz nie jest problemem rozkręcić serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nick:ManiakCo ci się podoba w naszej sieci?:Podobają mi się serwery oraz atmosfera jaka panuje na nich.Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz):od początku sieci z przerwami.Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?:chciałbym zobaczyć więcej serwerów cs go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nick: NessiaCo ci się podoba w naszej sieci?: Przede wszystkim atmosfera.Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Od początku sieci.Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Jak na razie mi się wszystko podoba i nie widzę sensu, by coś zmieniać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nick: NeffjuCo ci się podoba w naszej sieci?: Najbardziej podobna mi się atmosfera na sieci i dobry kontakt z administracja, potem oczywiście szeroki wybór classicowych serwerów cs:go i 1.6Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): hmm będzie dobre 13 miesięcyCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Chciałbym zobaczyć opcje tak zwanych Informacyjnych notatek dla opiekunów w działach, którymi są moderatorami, a poza tym nic bym nie zmieniał. ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: Rias Co ci się podoba w naszej sieci?: Atmosfera. Na żadnej innej sieci nie ma takiej atmosfery jak tutaj. CSC to niepowtarzalne miejsce, na którym można poznać wielu świetnych ludzi i spędzić masę czasu na dobrej zabawie. Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Od zawsze. Na DR 1.6 grywałem od września 2012 roku, a konto na forum założyłem w styczniu 2013. Tyle godzin co spędziłem z CSC to na Steamie przegranych nie mam ;D. Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Ja to chciałbym siebie zobaczyć skąpanego w zielonym kolorze ;d. Szczerze przyznam, że nie mam głowy do myślenia nad poprawkami, od tego jest Ciapaty czy Evviva ;D. W tej chwili to chciałbym ujrzeć u dołu głównej strony forum, w miejscu "Wszystkich użytkowników" liczbę 20 000. Uważam też, że można by ogarnąć jakiś nowy skin forum (mógłby być kolorowy jakiś). Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Rias Gremory 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: BezImienyyCo ci się podoba w naszej sieci?: Szczerze to dużo jest tego do wymieniania . Najbardziej organizacja oraz atmosfera na ts3.Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Za 2 miesiąca stuknie roczek Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Nie ma co zmieniać na tej sieci. Co chciałbym zobaczyć ? To proste serwer cs go z modem bf2( z chęcią pomogę z tym serwerem ponieważ zaczynałem z csc właśnie od serwera bf2 ) można też poprawić "Cs-Classic.pl [FFA+BF2] | Opiekun: kubaaa" ponieważ nie ma w nazwie opiekuna linku który po kliknięciu kieruje do profilu, tak jest z czterema działami cs 1.6. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez BezImiennyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nick: MachwesCo ci się podoba w naszej sieci?: Atmosfera, zgrana ekipa, serwery, pomoc od innych osób, jednym słowem wszystko.Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Wrzesień 2014r., konto założone na forum mam później.Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Jak już pisałem serwer Only surf ski 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nick: impaxCo ci się podoba w naszej sieci?: Wszystko xDCzas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): 2 lataCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: nic xxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nick: Jinner Concury` Co ci się podoba w naszej sieci?: Jedną z przyciągających uwagę rzeczy jest czarny skin forum. Atmosfera wystarczająco uprzejma, żeby przesiadywać na serwerach.Pracowity skład UBT co mi się chyba najbardziej podoba Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Gram tu już ok. 2 lat, kiedyś możliwe, że spędzałem tutaj dłuższy czas lecz teraz: nie chce mi się i nie bardzo mam czas. Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Zawodowców wykonywanych funkcji. Czyli dokładnie sprawdzanie i szkolenie adminów, czy nowych w UBT.Więcej nic mi do głowy nie przychodzi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wzór;Nick: (cs) Ble[T]eczK'a -*_ SkiStr3akKCo ci się podoba w naszej sieci?: Ekipa forum Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): NA klasiku grałem od dość długiego czasu .. ale teraz tak "oficjalnie" z forum etc.Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Według mnie większa aktywność na forum by się przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nick: Leilo <(^.^)>Co ci się podoba w naszej sieci?: Serwer bf2, only dd2 i kilka działów na forum Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): 20 sierpień 2014 Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Jak na razie to nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka 12 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nick:ZetkA Co ci się podoba w naszej sieci?: Napewno miła atmosfera i serwer deathrun Czas spędzony na naszych serwerach(od kiedy grasz):19 sierpień 2014 lecz miałem 5-6 miesięcy przerwy. Co chciałbys zmienić/zobaczyć na naszej sieci? Podoba mi się wszystko jest chyba ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nick: Czaki.Co ci się podoba w naszej sieci?: Przede wszystkim atmosfera, kulturka panująca na serwerach jak i na forum ( chodzi tutaj o osoby bardziej wtajemniczone w tą sieć). Podoba mi się również możliwość, wybrania, przystosowania się do serwera, czyli: Każdy znajdzie coś dla siebie. Jednak brakuje mi jednego serwera, chodzi mi dokładniej o DeathMatch 1.6. Pierwszy raz zagrałem na BF2, od razu, serwer mi się spodobał ze względu na ludzi tam przebywających.. Przyjęli mnie z "otwartymi ramionami". Pograłem tam trochę czasu, jednak przy turnieju classic'owym, zacząłem grać na FFA, administracja jeszcze lepsza.. Ludzie bardziej wyluzowani, tam dopiero panuje atmosfera... KOCHAM TO <3 Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Zacząłem tutaj grać od połowy sierpnia ( Bf2 ), 7 września ubiegłego roku założyłem konto na forum, FFA dokładnie nie wiem, jednak adminowałem tam przez 5 miesięcy, zrezygnowałem jakieś 3/4 dni temu z powodu nauki oraz pasji jaką jest WĘDKARSTWO KARPIOWE!Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Przede wszystkim "założyć" nowy serwer DM 1.6 . Chciałbym aby ta sieć "żyła" jak najdłużej!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nick: MówiezGestem(Damian)JestemCo ci się podoba w naszej sieci?: Atmosfera panująca na forum jak i na serwerach mianowicie mówię tu o FFA i DD2Czas spędzony na naszych serwerach(od kiedy grasz): 6 miesięcy zacząłem od ZM około miesiąc pod nickiem O.S.T.R a następnie przeniosłem się na FFA pod nickiem Władek(Pasza)Co chciałbys zmienić/zobaczyć na naszej sieci? DM 1.6 ponieważ serwer jest przydatny to zabawy jak i do poćwiczenia przed wejściem na innym serwer i nie trzeba by było szukać DM na innych sieciach żeby sobie postrzelać jak i poćwiczyć skilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nick:NikotynaCo ci się podoba w naszej sieci?:Wszystko chyba nie ma jakis rzeczy których można by powiedzieć nie są dobre, opiekunowie/adminowie troszczą się o serwery jak i moderatorzy pilnują aby byl porzadek na forum Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): gram jakos od 10-19.10.2012 wtedy dawidek chyba jeszcze zaprosil mnie na forum zeby wpasc itp i tak zostalem ;pCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Ja bym chciał cod mod'a 8001 lvl ;d Sorki trochę się nie mogłem skupic na pisaniu bo mnie meczyła sygaturka DamianzGestem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nick: MiverseCo ci się podoba w naszej sieci?: Miła atmosfera na serwerach i najlepsza administracja Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Gram od ok. lipca 2014 i tak się zaczęła moja przygoda z CSC na początku maniaczyłem na DR 1.6 potem się przeniosłem na Cs GO i tak zostało Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Wszystko jest na wysokim poziomie i niczego nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nick: JunioR.Co ci się podoba w naszej sieci?: Administracja, nasz główny miszcz Karol, UB Team, zawsze i na czas. dobrze zrobione forum, oraz nasze serwery Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): 11.02.2013Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Deathrun bez skoków,gravki. Zmienić adminów, wyrzucić tych którzy nie grają,a dać ogarniętych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: ajmiCo ci się podoba w naszej sieci?: Natalia <3 Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): czerwiec 2014Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: wiecej konkursów z GO, serwer only dd2,inferno,nuke,mirage Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez ajmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick:Look at this HS dad Co ci się podoba w naszej sieci?: Wszystko Servery, ludzie, atmosfera.Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): Od roku 2014 -kwiecień bodajżeCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Pomyślał bym nad bardziej urozmaiconym forum, poza tym jest wszystko OK Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Look at this HS dad :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nick:SiKoR!Co ci się podoba w naszej sieci?: Zajebista atmosfera, a zwłaszcza serwery cs go Czas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz): na forum od lipca 2013 roku a na serwerach od czerwca 2013Co chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: Jest dobrze, nic nie trzeba zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieprzysiadalny 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nick: StrasznyDziadunioCo ci się podoba w naszej sieci?: W miarę szybkie reakcje admów, dużo serwerów, sporo ludziCzas spędzonych na naszych serwerach(od kiedy grasz):od dwóch miesięcy i raczej tu zostanęCo chciałbyś zmienić/zobaczyć na naszej sieci?: tańsze premki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 GIFT CS:GO Evviva L'arte! Zygi zabijaka GIFT 1.6 Bleteczka Mako 10 zł w sklepie S}{aDoW Fresh. 5 zł w sklepie DamianzGestem Mα∂zια ♥ Donator ziomm Czaki. Zapraszam na PW. Nagrody rozdam do 28.04.2015. Czekam do 25.04.2015 na odebranie nagrody. 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi