Celka 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 1. Serwer:Deathrun 2. Nick:-=- [G]Zielona Herbata[T] -=- 3. Imię:Kamil 4. Wiek:15 5. Znajomość Amxx(0/10):7 6. Mikrofon(Tak/Nie):Jasne 7. Składka(Tak/Nie):Raczej TAK 8. Czas spędzony na forum:w moim profilu jest napisane 9. Opisać siebie:Miły no i resztę zobaczycie w grze ze mną 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:ponieważ wszedłem na chwile na serwer żeby sobie pograć, myślałem że fajnie spędzę czas, ale się okazało że nie dlaczego?? ludzie skracają biją bez kolejki i w ogóle nie z zasadami chciałbym zostać Adminem żeby tego zapobiec 11. Linki do reklam:Jak będę miał czas to zrobię 12. Co zrobisz gdy:Ban lub kick zależy -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; -Nadużywa Kultury na serwerze; 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jestem na nie :-nie widze cie na serwie-wbiłeś na forum tylko żeby mnieć adma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Kpisz sobie ?! to, że konto założyłeś kilka miesięcy temu, to nie znaczy, że jesteś na nim aktywny... ŻARTUJESZ? 3POSTY? W życiu ciebie nie widziałem na serwerze dodatkowo gdzie masz reklamy ? Odpowiedzi twojego zachowania w razie banowania... ciebie pogięło ? Podanie na odczep się... W ogóle widziałeś regulamin serwera? NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 NIEWgl sie nie udzielaszNa Serwie Cie nie widziałemReklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Celka, NIE , i za takie podania powinny być warny , :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celka 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Tak czytałem regulamin serwera znam wszystko dobrze. na serwerze gram tylko że adminów prawie wgl nie ma a jak są to pod wieczór i skracają :)Wiecie skąd to wiem?Brat grał chyba go widzieliście nick Celka Kombajnista (Nie Cpie) Siedziałem i patrzałem jak gracie i było to tak Jedyna osoba która przechodziła normalnie to mój brat reszta skracała Nawet Wasi kochani admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 NIE- wypowiedz w swoim podanie - waarn- brak reklam- brak czasu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kłamstwo z wiekiem , "patrzałem".Kolego ja/legion jesteśmy praktycznie ciągle , ja czasami siedze dziennie po 5-6 z legionem , więc nie mów że nas nie ma.Skkracamy ? Dowody masz ?Dziękuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Na NIE -- Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 [shadow=yellow]-Reklamy nie zrobione. -Nie widuje cie na serwerze. -Nie wierze ze masz 15 lat. -Nie aktywny na forum. -Podanie napisane na odwal się. SAME MINUSY NA NIE[/shadow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinka 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Na NIE.Powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jestem na nie. Celka znam Cię i to dobrze. Nie powiem skąd. Masz 13 lat i nie oszukuj administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Myślę że do zamknięcia. Bo nikt nie będzie na Tak. -Brak reklam-Mała aktywność na forum-spam w podaniu-Brak steamNIE NIE NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 podanie odrzucone/close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi