Celka 0 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 1. Serwer:Deathrun 2. Nick:-=- [G]Zielona Herbata[T] -=- 3. Imię:Kamil 4. Wiek:15 5. Znajomość Amxx(0/10):7 6. Mikrofon(Tak/Nie):Jasne 7. Składka(Tak/Nie):Raczej TAK 8. Czas spędzony na forum:w moim profilu jest napisane 9. Opisać siebie:Miły no i resztę zobaczycie w grze ze mną 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:ponieważ wszedłem na chwile na serwer żeby sobie pograć, myślałem że fajnie spędzę czas, ale się okazało że nie dlaczego?? ludzie skracają biją bez kolejki i w ogóle nie z zasadami chciałbym zostać Adminem żeby tego zapobiec 11. Linki do reklam:Jak będę miał czas to zrobię 12. Co zrobisz gdy:Ban lub kick zależy -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; -Nadużywa Kultury na serwerze; 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bez Spiny 0 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Jestem na nie :-nie widze cie na serwie-wbiłeś na forum tylko żeby mnieć adma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L3gionTM 0 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Kpisz sobie ?! to, że konto założyłeś kilka miesięcy temu, to nie znaczy, że jesteś na nim aktywny... ŻARTUJESZ? 3POSTY? W życiu ciebie nie widziałem na serwerze dodatkowo gdzie masz reklamy ? Odpowiedzi twojego zachowania w razie banowania... ciebie pogięło ? Podanie na odczep się... W ogóle widziałeś regulamin serwera? NIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 NIEWgl sie nie udzielaszNa Serwie Cie nie widziałemReklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Celka, NIE , i za takie podania powinny być warny , :arrow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celka 0 Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Tak czytałem regulamin serwera znam wszystko dobrze. na serwerze gram tylko że adminów prawie wgl nie ma a jak są to pod wieczór i skracają :)Wiecie skąd to wiem?Brat grał chyba go widzieliście nick Celka Kombajnista (Nie Cpie) Siedziałem i patrzałem jak gracie i było to tak Jedyna osoba która przechodziła normalnie to mój brat reszta skracała Nawet Wasi kochani admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszAkA 0 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 NIE- wypowiedz w swoim podanie - waarn- brak reklam- brak czasu na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Kłamstwo z wiekiem , "patrzałem".Kolego ja/legion jesteśmy praktycznie ciągle , ja czasami siedze dziennie po 5-6 z legionem , więc nie mów że nas nie ma.Skkracamy ? Dowody masz ?Dziękuje dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Na NIE -- Non Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 [shadow=yellow]-Reklamy nie zrobione. -Nie widuje cie na serwerze. -Nie wierze ze masz 15 lat. -Nie aktywny na forum. -Podanie napisane na odwal się. SAME MINUSY NA NIE[/shadow] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinka 0 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Na NIE.Powody wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoN. xd 14 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Jestem na nie. Celka znam Cię i to dobrze. Nie powiem skąd. Masz 13 lat i nie oszukuj administracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Myślę że do zamknięcia. Bo nikt nie będzie na Tak. -Brak reklam-Mała aktywność na forum-spam w podaniu-Brak steamNIE NIE NIE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 podanie odrzucone/close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts