Emin3m 32 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick: Emin3m 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 20 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7.5-8.5 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Aktualnie krucho z kasą 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/EMIN3M/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Kamil i mam 20 lat, mieszkam w Gorlicach w woj. Małopolski, interesuje się psychologią, kocham swoją dziewczynę i słuchanie muzyki. Dlaczego mam zostać adminem? Ponieważ na każdym serwerze na którym grałem choć trochę zostawałem nim, posiadałem przez jakiś czas swój serwer w cs'a (Cod Moda) spędzam dużo czasu na tym serwerze i bardzo często nie ma żadnych adminów, chciałbym pomagać w rozwijaniu tego serwera, być potrzebny 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak: STEAM_0:1:2152071 aczkolwiek wolę grać NS 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Co najmniej kilka godzin dziennie (tj. myślę że 3 godziny dziennie najmniej) 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W weekendy od rana do południa, po południa do wieczora, w dni robocze również od rana do południa, potem pod wieczór też gram. 12. Staż w grze counter strike 1.6: Hmmm już dobre kilka lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, wiele razy Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Emin3m 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 "Ponieważ na każdym serwerze na którym grałem choć trochę zostawałem nim" Troszkę tak za bardzo do przodu jesteś, bez urazy rzecz jasna .O składkę możesz dogadać się z opiekunem, wiek jest wystarczająco spory, GT mnie troszkę martwi ale przymknę oczko bo widzę, że ostatnimi czasy sporo grasz. Przy 20 latach głupio, żeby mieć mały staż więc to też +. Ale sam pomyśl, czy przy 20 roku życia na pewno będziesz poświęcać tyle czasu serwerowi. Osobiście jestem na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 jestem na NIE Popraw GT bo nie powala . niby wymagania spelniasz ale z twoja aktywnością na forum już tak dobrze nie jest . popraw aktywność i spróbuj kiedy indziej. bo troszkę sie chyba pospieszyles. poprawisz gt będę na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Popraw GT.Składka.Nie znam Cię.Nie. @Edit GT się poprawiło. "Na składkę nie patrzę"Steam jest.Amx jest.Okres próbny. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Buu_szeK™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Teraz GT wygląda lepiej, a ja na składkę nie patrzę, więc czekam na nowe opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie widzę nic przeciwko ogarnięty, aktywny, zgłasza osoby łamiące regulamin, można mu powierzyć to stanowisko myślę że się nadaje. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 1. Namawianie do wypowiedzi w swoim podaniu: 1.1: http://scr.hu/60fz/211vt 1.2: ShoutBox - godzina 20:23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^^FeRdEk^^^234 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Emin3m jest spoko typ i ja bym go jako admin naprawde polecał :@ on nie jest takim typem że on wyzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na tak aktywny gt amx ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jasne że tak. aktywny, wiek, gt, ładne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na tak, aktywność, steam oraz kultura (znam go) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesLaw ;p 5 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Na Tak Wymagania spelnia i ma steam'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi