Krisu 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 1. Nick: Krisu2. Imię: Krzysiek3. Wiek: 244. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka (Tak/Nie): jak nie cała wypłata to tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Krisu/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: często gram w godzinach porannych kiedy admina nie ma na serwerze. Opisywać siebie nie lubię, kto ze mną grał wie jaki jestem 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2 godz dziennie10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: różnie godziny pracy powodują to, że raz gram rano, a raz wieczorem11. Staż w grze counter strike Global Offensive: ponad 100 godzin, wcześniej CS 1.612. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: TAK** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 w sumie czemu nie wymagania spelniasz ostatnio aktywność spadła ale odrobisz mam nadzieję. i popraw aktywność na forum. Masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 + Wiek + Znajomość sm + Mikro + Kultura + Doświadczenie jako admin + Aktywność na serwerze - - Staż w cs - Aktywność na forum Pewne Tak. Popraw jeszczę aktywność na forum i po oglądaj overwatche by zdobyć większe doświadczenie w sprawie cziterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ukończone 17 lat + Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak nadrobisz aktywność na forum to wszystko na tak, staż w GO rekompensuje staż w 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kolega olał forum, od dwóch dni nie wchodzi, aktywność też mała wiec zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi