Tsumi 121 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Co myślicie o utworzeniu Teamu CSC na csgo ? Team Cs-Classic oferował by: - Sparingi z innymi Drużynami - Kanał na TS3 - Pomoc przy doskonaleniu swoich umiejętności - Gry Faceit, MM, CEVO. - Klanowy Avatar [ustawienie avatara klanowego nie wymagane !!!] A to np są wymagania: - Sprawny Mikrofon - +13 lat - Minimalna ranga Elitarne Srebro - Znajomość map DD2,Mirage,Cache,Nuke,Inferno,Office - Aktywność na forum (Minimalnie 12h) Chciałbym, aby każdy zgłaszam się w tym temacie, ze wzorem: [TEST!!!] Wiek: Ranga: Aktywność na forum (Minimum 12h Tak/Nie): Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Coś o sobie: W jakich godzinach grasz (Dni robocze weekendy): Staż w cs'a: Ulubione mapy: Steam URL: Zgłaszać można się pod tematem. Pomysł by Dubstep Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Dubstep 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wiek:16Ranga:Gold 1Aktywność na forum (Minimum 12h Tak/Nie):TakDlaczego chcesz do nas dołączyć:Bo chcialbym miec z kim pogracCoś o sobie:Mysle ze mnie znacieW jakich godzinach grasz (Dni robocze weekendy):15:00-20:00Staż w cs'a:global ponad 400hUlubione mapy:Mirage,Nuke,Dust 2,Cache,OverpassSteam URL:STEAM_1:1:88219205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wiek: 18Ranga: mg2 Aktywność na forum (Minimum 12h Tak/Nie): 112 xDDlaczego chcesz do nas dołączyć: a tak jakoś xDCoś o sobie: każdy mnie chyba zna więc nie muszę nie przedstawiać W jakich godzinach grasz (Dni robocze weekendy): narazie nie gram bo nie mam lapa ale cały dzień xDStaż w cs'a: 2lataUlubione mapy: overpass, train, dust2, mirage, cache, Steam URL: http://steamcommunity.com/profiles/76561197965331079/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiek: 19 lat Ranga: Supreme / Global Elite Aktywność na forum (Minimum 12h Tak/Nie): Tak (11d 13h ~) Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Ekipa do gierek zawsze spoczko, zawsze można grać jakieś mecze między innymi sieciami? Coś o sobie: Gram dużo, znam doskonale mechanikę csa, wygrałem kilka LANów, jestem prowadzącym w grze, organizuję z natury w drużynach treningi itd. W jakich godzinach grasz (Dni robocze weekendy): Gram w różnych godzinach, nie mam jakichś określonych. Wydaje mi się, że na pewno wystarczająco dużo. Wieczorne praktycznie ciągle jestem dostępny i często poranne. Staż w cs'a: CS GO od zamkniętej bety. Wcześniej CSS, CS 1.6 i troszkę CZ Ulubione mapy: map pool ESLa to moje ulubione mapy Steam URL: http://steamcommunity.com/profiles/76561198015827286 Mam jeden warunek. (Nie godzę się na ustawianie jakiegoś avatara drużynowego) Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Zgłaszam również swojego kumpla, który nie jest w stanie teraz tego napisać: NICK: CHLENIX Wiek: 19 lat Ranga: Supreme / Global Elite Aktywność na forum (Minimum 12h Tak/Nie): NIE (2h 53m ~) [Woli grać niż siedzieć na forum, ale za to siedzi bardzo dużo na serwerach] Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Gra dużo na serwerach, na którymś jest TOP1, gra prawie ciągle na serwerach CSC i mógłby pomóc w karaniu innych Coś o sobie: ChleniX zna również jak ja doskonale mechanikę CS GO, gra ze mną prawie od bety. Jest snajperem. W jakich godzinach grasz (Dni robocze weekendy): Dni robocze najczęściej 17~23 (dni robocze trochę zawalone) - od piątku do niedzieli wieczór ciągle. Staż w cs'a: CS GO 2,050h. Wcześniej CS 1.6 Ulubione mapy: de_dust2, de_inferno, de_nuke (cały oficjalny map pool ESL) Steam URL: http://steamcommunity.com/profiles/76561198023577230/ Prawdopodobnie również nie zgadza się na avatar. Musi go zobaczyć. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) #Wszyscy powyżej otrzymali zaproszenia. Jeśli chodzi o avatar [ustawienie avatara klanowego nie wymagane !!!]. Poszukuje jeszcze z 3 osoby Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Dubstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wiek: 17Ranga: gold 4, ale będzie wyżejAktywność na forum (Minimum 12h Tak/Nie): ciut więcejDlaczego chcesz do nas dołączyć: znudziła mi się gra z radomamiCoś o sobie: -W jakich godzinach grasz (Dni robocze weekendy): pn-pt: 17-23Staż w cs'a: 574hUlubione mapy: Mirage, Dust2Steam URL: http://steamcommunity.com/profiles/76561198085809564/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wiek: 17Ranga: Jeszcze gold 2 Aktywność na forum (Minimum 12h Tak/Nie): 37dni 19h Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Chce dołączyć do jakiejś ekipy i grać mixy żeby się polepszyć Coś o sobie: -W jakich godzinach grasz (Dni robocze weekendy): Różnie to bywa ale tak 5h dziennie prawię gram w dni robocze a w weekendy "trochę" więcej Staż w cs'a: 300hUlubione mapy: Nuke oraz cache Steam URL: http://steamcommunity.com/profiles/76561198009325346/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania tematem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi