Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) SZYBCY I WŚCIEKLI 7 GATUNEK: Akcja PREMIERA: 10 kwietnia 2015 (Polska)PRODUKCJA: Japonia, USA REŻYSERIA: James Wan SCENARIUSZ: Chris Morgan GŁOWNI BOHATEROWIE: Vin Diesel (Dominic Toretto) Paul Walker (Brian O'Conner) Jason Statham (Deckard Shaw) Dwayne Johnson (Luke Hobbs) OPIS FILMU: Tytułowi Szybcy i wściekli znowu zmierzą się z Shawem, lecz tym razem będzie to zły starszy brat Deckard. Po wypadku jaki spotkał Owena Shawa, jego brat postanowił się zemścić na całej ekipie, która go tak urządziła. Po śmierci Hana, Dominic wraz z resztą paczki zgadali się z tajnym oddziałem CIA. Warunkiem agencji było, że Toretto uwolni Ramsey - genialnego hakera posiadającego bardzo cenny program. Cała ekipa wpakowała się w niezłe bagno. Deckard okazuje się potężnym przeciwnikiem, a ludzie kórzy uprowadzili Ramsey, chcieliby odzyskać zgubę. Można powiedzieć, że to wojna. MOJA OPINIA: Świeży tytuł, wczoraj byłem na nim w kinie. Jak przystało na "Szybkich i wściekłych" kolejna świetna produkcja. Dużo akcji, porządne efekty, a nawet sporo momentów, w których się uśmiałem.Moja ocena 10/10. Naprawdę polecam. W tym filmie po raz ostatni zobaczymy Paula Walkera. CIEKAWOSTKI: Początkowo film miał wyreżyserować Justin Lin, lecz zrezygnował z powodu zbyt szybkiego tempa pracy narzuconego przez wytwórnię. Na jego miejsce byli brani pod uwagę Jeff Wadlow, Harald Zwart i Brad Furman. Ostatecznie angaż otrzymał James Wan. W castingu do jednej z ról wzięły udział Chitrangda Singh, Kangana Ranaut oraz Deepika Padukone, która ostatecznie została zatwierdzona. Jednak po pewnym czasie ta ostatnia wycofała się z projektu ze względu na pracę nad filmami "Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela", "Happy New Year" i krótkometrażówce "Finding Fanny". Ostatecznie scenariusz produkcji został zmieniony i angaż otrzymał Ali Fazal. Denzel Washington odrzucił proponowaną mu drugoplanową rolę przez studio Universal. ZWIASTUN: FILM ONLINE: http://www.cda.pl/video/247145c9 Edytowane 19 Marca 2016 przez Rias 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Film fajny, recka fajna ale nic o Paulu Walkerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 @Ciapaty jak fajne to lajka daj, a nie ;p. Co niby miałem o nim pisać? Umarł i tyle, a to nie jest jego życiorys, albo opis kariery. To zwykła recka filmu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja sobie dałem spokój po zobaczeniu latających samochodów ze spadochronami. Obejrzałem jeszcze jedynie końcówkę. Może kiedyś do niego powrócę.. bo według mnie już przesadzają z tymi "super samochodami" i niesamowitymi akcjami. Dla mnie najlepsza część to Tokio Drift i koniec Umarł i tyle Po co dalej drążyć temat xDDDD Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Film swietny i recenzja tez nie jest zła. Plusik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Film bardzo mi się podobał i recenzja jest spoko. Like 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 W sumie jedna z gorszych części jak dla mnie. Plusik za recenzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie podoba mi się ta część. Miała być bomba a oglądam samochody które latają w powietrzu przez 10 minut -.- Plus za recke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Moim zdaniem przesadzacie z tymi latającymi samochodami :tongue2: Szkoda że nie będzie 8 części (chyba) Recka spoko + leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jason Statham ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ nie mogę się doczekaac aż będzie film w HD na necie XD i mam nadzieję, że się nie zawiodę ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Świetny film. Recka też ok plusig. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fajna recenzja na film się właśnie wybieram do kina i po takiej recenzji tym bardziej muszę obejrzeć tą część F&F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Recka spoko, może się kiedyś skusze pomimo tego niesmaku, który pozostawiała mi każda część F&F nie wiem +like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Według mnie troszkę za mało rozpisane. Estetyka na + . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Byłem w kinie , i nie żałuje , film extra, ! plusik na recenzje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Oglądałem przed premierą w Polsce, powiem tyle fajny film, ostatni moment ściska za serce, gdy się rozjeżdżają i słychać słowa Toretto'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi